Πάλι φλερτάρει γυναίκες η Τζολί -με αποδείξεις

12.12.2014
"Βεβαρημένο" παρελθόν έχει η σύζυγος του Μπραντ Πιτ -και- ως προς τις σχέσεις της με γυναίκες. Και να που το "καυτό" αυτό ζήτημα επανέρχεται στο προσκήνιο!

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) υπήρξε ένα... "έξαλλο νιάτο" από όλες τις πιθανές απόψεις και φυσικά δεν το έκρυψε ποτέ.

Τα τελευταία χρόνια όμως, και ειδικά από τότε που γνώρισε τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) η 39χρονη σταρ μεταλλάχτηκε, ωρίμασε και περπάτησε σε άλλους, πολύ διαφορετικούς δρόμους που την έφεραν μέσω της ανθρωπιστικής της προσφοράς ως τη βασίλισσα Ελισσάβετ.

Μήπως όμως ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας ότι "πρώτα θα βγει η ψυχή και μετά το χούι"; Ή μήπως "κάποιος" υπερβάλλει για διαφημιστικούς λόγους;

Ιδού τα γεγονότα και το συμπέρασμα δικό σας.

Πήγε, λοιπόν, η Άντζι, καλεσμένη στην εκπομπή της Κλερ Μπόλντινγκ (Clare Balding) στο Radio 2 του BBC και -ούτε λίγο ούτε πολύ- της την "έπεσε" (!;)

Όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε με τη σειρά της στον Άλαν Καρ (Alan Carr), η Τζολί σχολίασε με... περίεργο τρόπο την μπλούζα που φορούσε η ίδια εκείνη τη μέρα. Συγκεκριμένα τα φερμουάρ που είχε στους ώμους της.

"Είπε ότι της άρεσε το τοπάκι μου. Και είπε: 'Ω, μπορείς να τα ανοίξεις αυτά τα φερμουάρ;'", υποστήριξε η Κλερ τονίζοντας ότι η ίδια "παρέμεινε πολύ ήρεμη στο άκουσμα εκείνων των λέξεων".

Ότι τι δηλαδή; Ποιος ξέρει; Εμείς μπροστά δεν ήμασταν, αλλά ως ξεκάθαρο φλερτ δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε.

Η Μπάλντινγκ, πάλι, αλλιώς το επικοινωνεί. Εκείνη κάτι θα ξέρει. Ή μήπως όχι;;;;

Για την ιστορία, πάντως, ορίστε και η αναμηστική φωτογραφία της συνάντησης, με την Αντζελίνα, την Κλερ Μπόλντινγκ και τα... φερμουάρ της!