Έξαλλοι στο Μπάκινχαμ από τη "γέννα" της Κέιτ

20.03.2015
Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε πρόωρα. Και πολύ δύσκολα! Τι απαντά το παλάτι;

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κέιτ (Κate) πριν από λίγες μέρες, πρόκειται να γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της κάπου ανάμεσα στα μέσα και τα τέλη Απριλίου.

Κι όμως... Αμερικανικά περιοδικά -μεταξύ των οποίων το OK και το Life & Style, τα εξώφυλλα των οποίων βλέπετε αμέσως μετά, υποστηρίζουν με βεβαιότητα (!;) ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε ήδη ένα κοριτσάκι και μάλιστα πολύ δύσκολα με καισαρική τομή.

Τονίζεται ότι μέχρι και ο πρωτότοκός της, πρίγκιπας Γεώργιος έφτασε στην κλινική για να δει την αδελφούλα του, η γιαγιά Κάρολ Μίντελτον, ήταν λέει "σε έξαλλη κατάσταση από την αγωνία της", ενώ υπήρξε και μεγάλη ίντριγκα σε σχέση με τα άτομα στα οποία επιτράπηκε να πλησιάσουν το δωμάτιο της λεχώνας. Άκουσον άκουσον.

Το παλάτι του Kένσινγκτον διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση ενώ μόλις χθες δόθηκε στη δημοσιότητα η είδηση ότι η τελευταία επίσημη υποχρέωση της "υψηλής εγκύου" μέχρι να γεννήσει θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου.