Γέννησε κοριτσάκι η Ελένη Μενεγάκη!

30.03.2015
Μια της Ελένης Μενεγάκη, δυο της Ελένης Μενεγάκη, τελικά ο τρίτος συναγερμός απεδείχθη αληθινός και η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η παρουσιάστρια μπήκε στο Ιασώ το απόγευμα της Κυριακής (29/3) και λίγο πριν της 10 το βράδυ γέννησε με καισαρική ένα κοριτσάκι, βάρους 2750 γραμμαρίων. Μαζί της είναι ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος, ο οποίος περίμενε έξω από την αίθουσα, αφού επρόκειτο για χειρουργείο.

Νωρίς το απόγευμα, η Ελένη μπήκε στο μαιευτήριο και μέχρι να μπει στο χειρουργείο παρέμεινε στη σουίτα του 7ου ορόφου. Αρχικά, οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι η παρουσιάστρια θα έφερνε το μωράκι της στο κόσμο, το πρωί της Δευτέρας (30/3), αλλά τελικά έπεσαν έξω, κάποιες ώρες! Εξάλλου, μέχρι να γεννήσει η "βασίλισσα" της τιβί, υπήρξε ένα όργιο φημολογίας για τη μέρα που γεννάει.

Για την Ελένη είναι το τέταρτο παιδάκι. Έχει άλλα τρία, τον ¨Αγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ είναι το πρώτο με τον Ματέο.

Επίσης, υπενθυμίζουμε πως όταν όλοι - σάιτ, περιοδικά, εκπομπές - επέμεναν ότι η Μενεγάκη περιμένει γιο, το Womenonly ήταν το μόνο Μέσο που επέμενε ότι είχε κοριτσάκι. Κι επιβεβαιωθήκαμε! Και όπως δήλωσε ο γιατρός της, κ Γιωργος Σταματίου, δεν ξέρει πώς προέκυψε η φημολογία με το φύλο του μωρού. Εξάλλου, η παρουσιάστρια από την αρχή γνώριζε, ότι περιμένει κοριτσάκι. Απλά, αυτή τη φορά δεν ήθελε να το μοιραστεί με όλους.