Meghan και Harry: Πώς ονόμασαν το σκυλάκι τους και γιατί

03.09.2018
Meghan και Harry: Πώς ονόμασαν το σκυλάκι τους και γιατί
Η νέα "προσθήκη" στην οικογένεια του δούκα και της δούκισσας του Sussex έχει και όνομα.

Ο William με την Kate υιοθέτησαν τον Lupo λίγο μετά τον γάμο τους, ο Harry και η Meghan τον... Oz. Ένα μαύρο λαμπραντόρ προστέθηκε στην οικογένεια των Sussex, οι οποίοι το επέλεξαν μέσα από ένα καταφύγιο ζώων, όπως είχε κάνει η Meghan και με τα δυο άλλα σκυλάκια που είχε πριν γνωρίσει τον Harry.

Κάτω, η δούκισσα του Sussex με τα δύο αγαπημένα της σκυλιά. Τον Guy [μπροστά], ο οποίος μόλις πριν από λίγο καιρό μετακόμησε στο Λονδίνο και τον Bogart [πίσω], ο οποίος, όμως, έμεινε πίσω στον Καναδά καθώς ήταν πολύ μεγάλος για να ταξιδέψει.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Η άγνωστη σχέση της με το σίριαλ "Παντρεμένοι με Παιδιά"

Σήμερα διαβάζουμε στην DailyMail ότι το νέο μέλος της οικογένειας Sussex, ενδεχομένως να πήρε το όνομα Oz με αφορμή το επικείμενο ταξίδι του ζεύγους στην Αυστραλία. Οζ (Aus) αποκαλούν χαριτολογώντας τη χώρα οι... φίλοι της και δεν αποκλείεται να πρόκειται για μία θετική κίνηση που να προηγείται της επίσκεψης.

Πάντως, Το σίγουρο είναι ότι το ταξίδι της Meghan και του Harry είναι προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φορέσει εκεί η πάντα σικάτη δούκισσα του Sussex.