Και η Meghan Markle θύμα του body shaming: Τα απίστευτα σχόλια στο Twitter για το κοντό της φόρεμα

03.09.2018
Και η Meghan Markle θύμα του body shaming: Τα απίστευτα σχόλια στο Twitter για το κοντό της φόρεμα
Λίγες μόλις ημέρες πέρασαν από τη στιγμή που η Meghan Markle τάραξε τα νερά του Παλατιού με την αποκαλυπτική της εμφάνιση σε φιλανθρωπικό gala στο Victoria Palace Theatre στο Λονδίνο, στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry.

To mini φόρεμά της σχολιάστηκε όσο κανέναν άλλο outfit που φόρεσε ποτέ, καθώς όχι μόνο ήταν ενάντια των κανόνων του Παλατιού, μα επιπλέον προκάλεσε ποικίλα σχόλια για το βάρος της όμορφης Meghan. Ο λόγος για το μαύρο tuxedo dress του Καναδέζικου brand «Judith & Charles», το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα –χωρίς μπεζ καλσόν- πόδια της.

«Ποιο το κακό με το κορμί της Δούκισσας;», θα σκεφτεί κανείς. Σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter… παραείναι αδύνατη.

Διαβάστε επίσης: Meghan Markle: Το βίντεο με το στριπτίζ της που κάνει τον γύρο του internet

«Μην την αφήνετε να φορά mini», «Χρειάζεται επειγόντως μερικά burgers», «Ξεπερνά τα όρια του skinny» και «Τα πόδια της είναι πραγματικά άσχημα» είναι μόλις μερικά από τα πιο light αρνητικά σχόλια με θύμα τη Μeghan.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Harry δέχεται διαδικτυακές επιθέσεις για το βάρος της, ωστόσο τα διεθνή Μέσα δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν το γεγονός.

Σύμφωνα με το «eBag Fashion», η Markle είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους σχόλια, με το παλάτι να μην παίρνει επίσημα θέση.

Διαβάστε επίσης: 21 χρόνια χωρίς την πριγκίπισσα Νταϊάνα -Ιδού η ιστορία της [photos]

Άραγε θα δούμε κάποια αντίδραση από το ζευγάρι για όσα αρνητικά λέγονται και γράφονται;