Ariana Grande: Το προκλητικό μίνι, ο Bill Clinton και ο πάστορας με το μακρύ... χέρι [video]

03.09.2018
Ariana Grande: Το προκλητικό μίνι, ο Bill Clinton και ο πάστορας με το μακρύ... χέρι [video]
Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετείχε στην κηδεία της Aretha Franklin πριν από δυο μέρες, όμως ο λόγος για τον οποίο συζητιέται το όνομά της δεν είναι η ερμηνεία της.

Η κηδεία της Aretha Franklin που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 μέρες πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη. Στο πλαίσιο του προγράμματος της εκδήλωσης, η Ariana Grande τραγούδησε το "Natural Woman" και συγκέντρωσε πλήθος σχολίων, που δεν αφορούσαν, όμως την ερμηνεία της.

Αρχικά να σημειώσουμε ότι η 25χρονη ποπ σταρ έφτασε στην εκδήλωση συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της, Pete Davidson φορώντας ένα πολύ κοντό σορτσάκι που κρίθηκε "ανάρμοστο" για την περίσταση.

Αυτό το διάβασες; Αρραβώνας εξπρές για την Ariana Grande

Μεγάλη συζήτηση έγινε με αφορμή αυτή την παρουσία και για δυο ακόμη λόγους. Πρώτον, είχαμε την αντίδραση του πρώην Πλανητάρχη Bill Clinton στην εμφάνίση της νεαρής τραγουδίστριας, την οποία, όπως γράφουν και όλα τα διεθνή ΜΜΕ, "έγδυσε" με τα μάτια.

Και δεύτερον, προκλήθηκε μέγας σάλος από τη στάση του κληρικού που μίλησε αμέσως μετά την ερμηνεία της. Ο Bishop Charles H Ellis, αγκάλιασε την Grande αλλά, σύμφωνα με πολλούς, περισσότερο από όσο έπρεπε. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να κρίνετε ιδίοις όμμασι.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο πάστορας αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη ως εξής:

"Δεν θα άγγιζα ποτέ σκόπιμα το στήθος μιας γυναίκας. Δεν ξέρω... Υποθέτω ότι έβαλα το χέρι μου γύρω της. Ίσως όντως να ξεπέρασα τα όρια και ίσως να ήμουν πιο φιλικός από όσο έπρεπε. Ζητώ συγνώμη".