Royal Wedding: Τι θα δούμε σήμερα στον γάμο της Ευγενίας - Το πρόγραμμα και οι εκπλήξεις

12.10.2018
Royal Wedding: Τι θα δούμε σήμερα στον γάμο της Ευγενίας - Το πρόγραμμα και οι εκπλήξεις
Στη 1 το μεσημέρι -ώρα Ελλάδας- το μυστήριο!

Σήμερα, Παρασκευή 12/10/2018 πρόκειται να τελεστούν οι γάμοι -για να χρησιμοποιήσουμε βασιλικούς όρους- της πριγκίπισσας Ευγενίας, της μικρότερης από τις δυο κόρες του πρίγκιπα Andrew, αδελφού του διαδόχου, πρίγκιπα Charles και της πρώην συζύγου του, Sarah Ferguson, με τον αγαπημένο της, Jack Brooksbank.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο St. George's Chapel του Windsor Castle, εκεί όπου τον Μάιο παντρεύτηκαν ο Harry με τη Meghan και μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο Windsor Castle.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά από τις 10:30 (ώρα Ελλάδας πάντα) όπου μέχρι τις 12:00 αναμένεται να καταφθάσουν οι 1.200 άνθρωποι που επιλέχθηκαν ανάμεσα στους 100.000 που συμπλήρωσαν τη σχετική αίτηση, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή, αλλά και οι υπόλοιποι "επώνυμοι" καλεσμένοι φίλοι του ζεύγους.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναμένουμε να δούμε είναι το ζεύγος Clooney, o Robbie Williams με τη σύζυγό του Ayda Field καθότι η κόρη τους είναι ένα από τα παρανυμφάκια και η Priyanka Chopra.

Διάβασε επίσης: Γιατί το BBC αρνήθηκε να μεταδώσει τον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie;

Στις 12:00 θα ξεκινήσει η άφιξη των μελών της βασιλικής οικογένειας, με την Camilla να έχει δηλώσει ότι θα απουσιάζει. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της μητέρας της νύφης, Sarah Ferguson [φωτό κάτω] η οποία έχει χωρίσει από τον πρίγκιπα σύζυγό της από το 1996 (!). Για την ιστορία, να θυμίσουμε το πρωτόκολλο που θέλει τη βασίλισσα να είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας που μπαίνει στην εκκλησία.

Στις 12:45 αναμένεται η άφιξη του γαμπρού και του κουμπάρου του, που είναι ο αδελφός του, ενώ στις 12:55 αναμένεται να φτάσει η νύφη, την οποία θα συνοδεύει ο πατέρας της. Μαζί τους η αδελφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία θα είναι και κουμπάρα της καθώς και τα παρανυμφάκια.

Στη 1 μ.μ. η τελετή θα ξεκινήσει και μία ώρα αργότερα, το ζευγάρι θα βγει από την εκκλησία και, όπως ακριβώς συνέβη και πριν από μερικούς μήνες με τον Harry και τη Meghan, θα δώσουν το πρώτο φιλί και θα κάνουν μια βόλτα με την άμαξα ώστε να χαιρετήσουν τον κόσμο που θα έχει συγκεντρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τελετής αναμένεται να τραγουδήσει για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του ο διεθνούς φήμης ιταλός τενόρος Andrea Bocelli, μαζί με τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα.

Μετά τον γάμο, η βασίλισσα -και γιαγιά της νύφης- θα δώσει μία δεξίωση στο Windsor Castle και αμέσως μετά θα υπάρξει ένα άλλο πάρτι, που έχουν διοργανώσει οι γονείς της Ευγενίας, πρίγκιπας Andrew και Sarah Ferguson στο Windsor Park Lodge.

Όσον αφορά στην τούρτα, γνωρίζουμε ότι το ζευγάρι έχει αναθέσει αυτό το έργο στην cake designer Sophie Cabot, επιλέγοντας ένα red velvet and chocolate cake "όπου θα έχουν ενσωματωθεί τα χρώματα του φθινοπώρου με έναν χαρακτηριστικό στολισμό από κισσό" [φωτό κάτω]