Meghan Markle: Τη φυγάδευσαν καθώς υπήρξαν φόβοι για την ασφάλειά της

24.10.2018
Meghan Markle: Τη φυγάδευσαν καθώς υπήρξαν φόβοι για την ασφάλειά της
Στα Fiji βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Harry και η Meghan συνεχίζοντας την περιοδεία τους στη περιοχή, όμως χθες (23/10/2018) καταγράφηκε ένα ανησυχητικό γεγονός, που όμως τελικά είχε θετική έκβαση.

Η δούκισσα του Sussex επρόκειτο να επισκεφτεί ανοιχτή αγορά στη Suva, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει με τις γυναίκες εμπόρους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα των Η.Ε. 'Markets for Change', εκεί, αλλά και με απλό κόσμο, όπως κάνει συνήθως.

Αυτό το διάβασες; Το κολιέ της Meghan και το δαχτυλίδι του Harry: Όλη η αλήθεια για τα παράξενα κοσμήματα του ζεύγους

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, όμως έληξε πολύ νωρίτερα, καθώς υπήρξαν φόβοι για την ασφάλεια της 37χρονης δούκισσας, η οποία, μάλιστα, εγκυμονεί!

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να δει τη Meghan από κοντά ήταν πάρα πολύς και οι υπεύθυνοι ασφάλειας, με επικεφαλής τη νέα σωματοφύλακα της δούκισσας [φωτό επάνω] που την οδήγησε, τελικά στο αυτοκίνητο, ύστερα από μόλις 6 λεπτά παραμονής στην αγορά, ενώ ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει εκεί 20!

Το παλάτι του Kensington επιβεβαίωσε ότι η πρόωρη αυτή αναχώρηση οφείλεται στα μεγάλα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ανακοίνωση που ενημέρωνε ότι η δούκισσα του Sussex θα αναγκαζόταν να μειώσει μερικές από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο πλαίσιο της περιοδείας, λόγω της "κατάστασής" της. Λογικό!

Διάβασε επίσης: Μαύρο ζιβάγκο: 7 τρόποι για να φορέσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η όλη κατάσταση, όμως δεν εμπόδισε τη Meghan να δώσει έναν πολύ δυνατό λόγο σχετικά με την εκπαίδευση και το δικαίωμα που έχουν όλοι σε αυτή, ενώ παράλληλα εντυπωσίασε με το φόρεμα που διάλεξε να φορέσει!