Meghan και Harry: Ο γιος τους δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας με το αυτό το όνομα

09.05.2019
Meghan και Harry: Ο γιος τους δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας με το αυτό το όνομα
Και δεν μπορείς να φανταστείς για ποιον πολύ κοντινό συγγενή μιλάμε.

Archie ονόμασαν τον πρωτότοκό τους ο δούκας και η δούκισσα του Sussex και η αποκωδικοποίηση έγινε με έναν ασφαλή και τυπικό τρόπο. Μήπως όμως κρύβεται και κάτι πιο... τρυφερό πίσω από την επιλογή. Ή, απλά προκύπτει μια καθαρή σύμπτωση;

Τον περασμένο Ιανουάριο, ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun είχε αποκαλύψει ότι ο πρίγκιπας George, πρωτότοκος των Cambridges και τρίτος στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, παρεμπιπτόντως, είχε ένα ακόμη μυστικό όνομα, το οποίο κανείς -τουλάχιστον εκτός οικογένειας- γνώριζε: το Archie.

O 6 ετών πρίγκιπας βαφτίστηκε George Alexander και Louis, όμως, όπως αποκάλυψε μία γυναίκα, η οποία τον συνάντησε στο πάρκο, "ακούει" και στο όνομα "Archie".

Τι συνέβη ακριβώς θυμίζουμε αμέσως.

Ο George και η Charlotte έκαναν μια βόλτα την εξοχή κοτνά στο σπίτι της οικογένειας στο Berkshire μαζί τη γιαγιά τους, Carole Middleton.

Εκεί, λοιπόν, έκανε βόλτα και μία γυναίκα η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, όμως μοιράστηκε την εμπειρία της με την εφημερίδα. Η γυναίκα έκανε βόλτα με το σκυλάκι της, το οποίο, προφανώς, άρεσε στον μικρό πρίγκιπα ο οποίος και ζήτησε την άδεια της κατόχου του για να το χαϊδέψει. Εκείνη του την έδωσε και ξεκίνησαν να μιλάνε, όχι, όμως, πριν συμφωνήσει και η ίδια στην ευγενική παράκληση του αστυνομικού που τους συνόδευε να μην τραβήξει φωτογραφίες από τα παιδιά.

"Για να δημιουργήσω φιλικό τμήμα, ρώτησα τον George πώς τον λένε, παρόλο που, προφανώς, γνώριζα την απάντηση. Προς μεγάλη μου έκπληξη, όμως, τον άκουσα να λέει χαμογελώντας 'Με λένε Archie'", αποκάλυψε η γυναίκα, η οποία θεώρησε ότι πρόκειται για ένα από τα συνηθισμένα "παιχνίδια" που κάνουν τα παιδιά και... "βαφτίζονται" ξανά και ξανά.

Μήπως όμως δεν είναι έτσι; Είχαμε αναρωτηθεί και τότε, το κάνουμε εκ νέου τώρα. Δεν θα μας φαινόταν παράξενο, δηλαδή, αν το "Archie" είναι ένα "κωδικό όνομα" που έχει δωθεί στον πρίγκιπα Γεώργιο, ακριβώς για περιπτώσεις σαν και αυτή. Για τις περιπτώσεις, δηλαδή, όπου θα έρχεται "αντιμέτωπος" με ανθρώπους που καλό θα ήταν να μην ξέρουν την πραγματική του ταυτότητα -αν και είναι σχεδόν απίθανο να μην αναγνωρίσει κάποιος ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αν δεν ισχύει αυτό όμως, τότε ενδεχομένως να ισχύει η θεωρία που θέλει το όνομα αυτό ιδιαίτερα αγαπητό στη βρετανική βασιλική οικογένεια για κάποιον πολύ δικό τους λόγο. Έναν λόγο που οδήγησε τον Harry και τη Meghan να το δώσουν και επίσημα στο παιδί τους, σε αντίθεση με τον Wiliam και την Kate, που, αν ισχύουν όλα όσα η γυναίκα αυτή ισχυρίζεται, το έκαναν... ανεπίσημα!

Εκτός και αν το όνομα που θα έπαιρνε το ξαδελφάκι του που βρισκόταν στον... δρόμο είχε ήδη αποφασιστεί, ο George κάπου το είχε ακούσει και αποφάσισε να το υιοθετήσει! Μάλλον αυτή η τρίτη μας φαίνεται πιο πιθανή. Υποθέτουμε όμως ότι δεν θα μάθουμε ποτέ!!!

Ζωή Κίττα