Το συγκινητικό δώρο της Disney για το μωρό της Meghan και του Harry

10.05.2019
Το συγκινητικό δώρο της Disney για το μωρό της Meghan και του Harry
Είναι απίθανο και έρχεται με τον Winnie!

Ανάμεσα στα πολλά αφιερώματα και τα συγχαρητήρια μηνύματα που εστάλησαν στον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex για τη γέννηση του παιδιού τους, ένα από τα αγαπημένα μας έγινε αυτή η χαριτωμένη ιδέα της Disney με τον Winnie the Pooh.

Την ημέρα που η Meghan και ο Harry συνέστησαν στον κόσμο το δύο ημερών μωρό τους, μέσω φωτογραφιών που ελήφθησαν στο κάστρο του Windsor και λίγο μετά αφού μάθαμε ότι θα φέρει το όνομα Archie Harrison Mountbatten-Windsor, η Disney κυκλοφόρησε ένα animation διάρκειας 25-δευτερολέπτων, με πρωταγωνιστή τον «Winnie the Pooh», για να σηματοδοτήσει το γεγονός.

Στο animation κλιπ, ο αγαπημένος χαρακτήρας φαίνεται να προχωράει κρατώντας ένα βιβλίο με κατεύθυνση το Windsor Castle.

Μετά την άφιξή του, η Meghan και ο Harry φαίνονται να διαβάζουν το βιβλίο σε ένα περίτεχνο υπνοδωμάτιο με μια κούνια με το όνομα «Archie», ενώ ο Pooh κάθεται στο πάτωμα δίπλα τους.

Τα σκίτσα ακουαρέλας σχεδιάστηκαν με το χέρι από τον πιο έμπειρο καλλιτέχνη της Disney, Kim Raymond, και σύμφωνα με τη Disney, αυτό είναι το δώρο από την εταιρεία στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex για τη γέννηση του μωρού τους.

Το αρκουδάκι Pooh έχει μακρά ιστορία με την βασιλική οικογένεια και το ζευγάρι, συγκεκριμένα. Ο πρίγκιπας Harry αγόρασε στο νέο του ανιψιό, πρίγκιπα Louis, την πρώτη έκδοση του βιβλίου του Α.Α.Milne, Winnie-the-Pooh ως δώρο για τη βάπτισή του το 2018. Εν τω μεταξύ, πολύ πριν από τον ερχομό του μωρού στην οικογένεια, η Meghan είχε αναφέρει στo blog της «The Tig» (έχει σταματήσει πλέον), το Tao of Pooh του Benjamin Hoff - ένα βιβλίο στο οποίο υπάρχουν πτυχές του ταοϊσμού μέσω των χαρακτήρων της διάσημης παιδικής σειράς – ως must-read (δηλαδή που πρέπει οπωσδήποτε να διαβαστεί)

Ο Winnie the Pooh γιόρτασε τα 90α γενέθλιά του την ίδια χρονιά με τη Βασίλισσα το 2016 και κυκλοφόρησε τότε ένα ειδικό βιβλίο για να σηματοδοτήσει και τα δύο γεγονότα.

Ιδού και το βίντεο..