Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και το σχολείο του George και της Charlotte - Σε καραντίνα τα πριγκιπόπουλα

27.02.2020
Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και το σχολείο του George και της Charlotte - Σε καραντίνα τα πριγκιπόπουλα
Έχει σημάνει συναγερμός σε όλο τον κόσμο υπό τον φόβο της τεράστιας εξάπλωσης του νέου ιού που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και, ως γνωστόν, η ασθένεια δεν κάνει εξαιρέσεις. Καμία ασθένεια. Οπότε εκτεθειμένοι στον όποιο κίνδυνο και οι γαλαζοαίματοι, για μερικούς από τους οποίους, φαίνεται πως έφτασε η "ώρα μηδέν".

Τα κρούσματα του κορωνοϊού πολλαπλασιάζονται σε ανησυχητικούς ρυθμούς και ενώ οι αρχές συνιστούν -και λογικά- ψυχραιμία πάνω από όλα, ορισμένα μέτρα πρόληψης λαμβάνονται παντού.

Δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun θέλει στο σχολείο όπου φοιτούν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton να έχουν εμφανιστεί τέσσερα "ύποπτα" κρούσματα που ελέγχονται.

Φαίνεται ότι μερικοί συμμαθητές της Charlotte και του George, ίσως κάτι έφεραν μαζί τους επιστρέφοντας από ταξίδι που έκαναν στο εξωτερικό πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχολείοSt Thomas's Battersea είναι ένα από τα 40 σχολεία που έχουν "χτυπηθεί" από τον ιό στη Βρετανία, με τα 12 αυτά να έχουν κλείσει τελείως και τα υπόλοιπα να "στέλνουν" άρρωστους μαθητές στο σπίτι τους μέχρι νεοτέρας. Το σχολείο των πριγκιπόπουλων ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Μιλώντας στην εφημερίδα, οι υπεύθυνοι του σχολείου αποκάλυψαν ότι ως μέτρο προφύλαξης έχουν ζητήσει από τους μαθητές που έχουν νοσήσει να μείνουν στο σπίτι τους ενώ όλοι οι γονείς έχουν ενημερωθεί με λεπτομέρειες για τα περιστατικά και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους.

Για την ιστορία πάντως, η φωτογραφία που δείχνει την εξάπλωση του ιού μέχρι σήμερα αποτυπώνεται με αυτό τον τρόπο:

Οι γιατροί πάντως συνιστούν προφύλαξη και ψυχραιμία. Δες τις συμβουλές τους εδώ.