Meghan – Harry: Ερωτηματικά για το αν παραβρεθούν ή όχι στο γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης

24.02.2020
Meghan – Harry: Ερωτηματικά για το αν παραβρεθούν ή όχι στο γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης
Η πριγκίπισσα Bεατρίκη πρόκειται να παντρευτεί στις 29 Μαΐου τον μεγιστάνα της αγοράς ακινήτων, Edoardo Mapelli Mozzi. Και όπως περιμένει κανείς, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα παρευρεθούν στη γαμήλια τελετή τους, με την Bεατρίκη να ανησυχεί ότι η εμφάνισή τους θα επισκιάσει το γάμο της. Καθόλου παράλογο θα συμπληρώσουμε εμείς.

Ωστόσο, μια βασιλική πηγή αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex - οι οποίοι εγκατέλειψαν πρόσφατα τη βασιλική ζωή και μετακόμισαν στον Καναδά – μπορεί να προκαλέσουν αναταραχή στο γάμο.

Η Meghan και ο Harry αναμένεται να επιστρέψουν στη Μεγάλη Βρετανία στις 9 Μαρτίου για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Westminster Abbey.

Μιλώντας στο podcast του New Idea's Royals, η ειδική επί των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας, Angela Mollard αποκάλυψε: «Νομίζω ότι η συνάντηση της Κοινοπολιτείας είναι πολύ σημαντική προφανώς επειδή αυτός είναι ο ρόλος που η βασίλισσα τους έδωσε, να είναι οι νέοι πρεσβευτές της Κοινοπολιτείας. Όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν επειδή απλά και μόνο έχουν προσκληθεί. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επιστρέψουν γι 'αυτό».

Και η Mollard πρόσθεσε «Αν δεν επιστρέψουν, όμως, για το γάμο της Bεατρίκης, νομίζω ότι θα είναι ότι χειρότερο. Θα θεωρηθεί πολύ σνομπ προς τη βασιλική οικογένεια και θα φανεί ότι θέτουν απολύτως τις δικές τους ανάγκες μπροστά σε άλλους βασιλείς. Η Bεατρίκη πήγε στο γάμο τους. Είναι πρώτα ξαδέλφια η Bεατρίκη και ο Harry».

Τότε η συμπαρουσιάστρια του podcast, Zoe Burrell είπε ότι εκείνη δεν θα ήθελε να χάσει έναν γάμο συγγενών.

Η Mollard τότε την διέκοψε: «Αλλά θέλουν να τον χάσουν. Δεν θέλουν να αποτελούν μέρος αυτής της ζωής» είπε.

Εν τω μεταξύ, μια ακόμα βασιλική ρεπόρτερ, η Camilla Tominey, η οποία εμφανίστηκε στο βρετανικό breakfast show «This Morning» δήλωσε ότι η Meghan θα μπορούσε να επισκιάσει την εμφάνιση της Bεατρίκης.

«Προφανώς πρέπει να τους προσκαλέσουν, αλλά θα ανησυχούν», δήλωσε η Camilla, στους παρουσιαστές Phillip Schofield και Holly Willoughby.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάνε, είναι ακόμα οικογένεια. Αλλά, ως νύφη, η Bεατρίκη μπορεί να ανησυχεί ότι θα την επισκιάσουν», πρόσθεσε.