Kate Middleton: Αποκάλυψε τα αγαπημένα χόμπι της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα George

09.03.2020
Kate Middleton: Αποκάλυψε τα αγαπημένα χόμπι της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα George
Όπως κάθε μαμά, η Kate Middleton δεν μπορεί παρά να μην περηφανευτεί για το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά της.

Η ίδια και ο πρίγκιπας William έχουν τον ενός έτους πρίγκιπα Louis, την 4χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 6χρονο πρίγκιπα George και μάλιστα τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους έχουν ξεκινήσει πρόσφατα κάποια νέα χόμπι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ιρλανδία, η περήφανη μαμά αποκάλυψε ότι ο George μαθαίνει τώρα κιθάρα, ενώ η Charlotte έχει αναπτύξει ένα πάθος για τη γυμναστική.

Οι Kate και William ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην Ιρλανδία με μια στάση στο Galway Community Circus. Αφού παρακολούθησαν το συγκρότημα NOOV και τους performers του Φεστιβάλ, η Δούκισσα του Cambridge δήλωσε ότι μετάνιωσε που τα παιδιά της δεν ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Διάβασε και αυτό: Maria Borrallo: Ποια είναι η γυναίκα που "μεγαλώνει" τα παιδιά της Kate και του William; [photos]

«Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε φέρει μαζί τον George και την Charlotte, θα το λάτρευαν!» φαίνεται να είπε η Kate, σύμφωνα με το People. «Η Charlotte ξετρελαίνεται με την ενόργανη, κάνει ρόδα, κατακόρυφο, τα πάντα ... Και ο George μόλις αρχίζει να μαθαίνει κιθάρα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη είδηση που μαθαίνουμε για τα χόμπι των νεαρών μελών της βασιλικής οικογένειας. Τον Φεβρουάριο, ο George και η Charlotte που δεν είχαν σχολείο έπαιξαν και τάισαν αρνάκια μαζί με τον αδερφό τους Louis. «Αυτή την βδομάδα ταίσαμε τα αρνάκια με τα παιδιά», είχε δηλώσει τότε ο William στο Hello! . «Η Charlotte δεν ήταν σίγουρη στην αρχή, αλλά ο George πήγε κατευθείαν εκεί. Ο Louis αγαπά τα τρακτέρ. Tους αρέσει να βλέπουν τα αρνάκια και να τα ταΐζουν».