Βίντεο ντοκουμέντο: Τι ακριβώς συνέβη σήμερα τη στιγμή που συναντήθηκαν δημόσια οι Cambridges με τους Sussexes

09.03.2020
Βίντεο ντοκουμέντο: Τι ακριβώς συνέβη σήμερα τη στιγμή που συναντήθηκαν δημόσια οι Cambridges με τους Sussexes
Γιατί από τη στιγμή που υπάρχουν κάμερες, τίποτα δεν μένει κρυφό!

Τα πράγματα στη βασιλική οικογένεια είναι "κάπως" περίεργα και αυτό δεν είναι κρυφό. Η απόφαση του Harry και της Meghan να αποσυρθούν και να ζήσουν ανεξάρτητοι -μια απόφαση, μάλιστα που ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τόσο στο κοινό, όσο και στη βασίλισσα και στους υπόλοιπους royals προκάλεσε μεγάλη ταραχή ενώ ανάγκασε το παλάτι να δεχτεί "νέα ήθη νέα έθιμα" -τα οποία αναμένουμε στην πράξη όλοι από 1 Απριλίου.

Σήμερα, λοιπόν, γράφτηκε η τελευταία πράξη στο "έργο" με πρωταγωνιστές τους Sussexes ως senior royals. Ολοκληρώθηκε η τελευταία επίσημη υποχρέωσή τους και... τέλος. Μία νέα εποχή ξεκινά.

Πως ήταν, όμως, η συνάντησή τους με τα "αδέλφια" τους. Φαίνεται πως οι μεταξύ τους σχέσεις πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και αυτό φάνηκε και στη δημόσια αυτή συνάντησή τους, όπου, για να είμαστε ειλικρινείς, οι τρεις στους τέσσερις φάνηκαν επηρεασμένοι από την κατάσταση αυτή. Ναι, καλά καταλάβατε. Η Meghan ήταν εκείνη που έδειχνε πανευτυχής και... αγέρωχη! Αυτό είναι το επίθετο που της ταιριάζει καλύτερα. Μαζί με το απαστράτουσα, φυσικά.

Η κάμερα, λοιπόν, κατέγραψε τη στιγμή όπου ο William και η Kate φτάνουν στις θέσεις τους όπου έχουν προηγηθεί ο κόμης και η κόμισσα του Wessex και ο Harry με τη Meghan. Η στιγμή είναι όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι. Πιο παγωμένη, θα μιλούσες για... Αλάσκα!

Ένα "γεια" και ένα νεύμα από William και Harry, η "τρελή χαρά" από Meghan και το απόλυτο τίποτα από Kate μεριά... Ιδού και περιμένουμε τα νεότερα.

Ζωή Κίττα