Μενεγάκη: ξελιγώθηκε με τον ημίγυμνο Σισέ!

09.03.2011
Πού να φανταζόταν ο Τζιμπρίλ Σισέ όταν έκανε ημίγυμνη φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Hello, ότι αυτή θα προκαλούσε αναστάτωση στις κυρίες της πρωινής ζώνης. Τόση ξελιγομάρα

Πού να φανταζόταν ο Τζιμπρίλ Σισέ όταν έκανε ημίγυμνη φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Hello, ότι αυτή θα προκαλούσε αναστάτωση στις κυρίες της πρωινής ζώνης. Τόση ξελιγομάρα στη θέα ημίγυμνου ανδρικού κορμιού, δεν θυμόμαστε να έχει πέσει ξανά στην ελληνική τηλεόραση και ο Γάλλος σταρ θα πρέπει να νιώθει τα μάλα περήφανος για τα ελέη και κάλλη του. Γιατί δεν ήταν μόνο η Φαίη Σκορδά που έδειξε έναν ενθουσιασμό για τον Τζιμπρίλ, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έδειξε ξετρελαμένη με το κορμί του Γάλλου.

Η τελευταία, μάλιστα, παρά ήταν εντυπωσιασμένη κι ελπίζω να μην είδε σήμερα τον «Καφέ» ο Ματέο, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα συμμεριστεί τον ενθουσιασμό της καλής του για τα κάλλη του Σισέ. «Τι ωραίο σώμα όμως» είπε η Ελένη και το μάτι της πέταγε σπίθες, ενώ απόρησε αν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτσι. Δεν μιλάει και με την Βανδή για να της λύσει την απορία. Ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας δε σταμάτησε εδώ. Εξήγησε ότι της αρέσει το κορμί του Σισέ επειδή δεν είναι ενοχλητικά φουσκωμένο.

Εννοείται ότι το περιοδικό δεν έλεγε να το αφήσει κάτω ενώ κάθε λίγο και λιγάκι πέταγε κι από ένα μπράβο. Το συνήθισε, άλλωστε ο οργανισμός μας. Αλλά τα καλύτερα ήρθαν λίγο παρακάτω. Όπως η Φαίη έτσι και η Ελένη είχε την ίδια απορία για το «κόψιμο/κενό» του παίκτη. Η Σκορδά δεν ήξερε αν ήταν ρετούς ή όχι και η Ελένη βάλθηκε να διαπιστώσει, αν το σκάψιμο χαμηλά στην κοιλιά το έχουμε και οι γυναίκες.

Γυρίζει την πλάτη της στην κάμερα, ξεκουμπώνει το παντελόνι της και παρατηρεί τα απόκρυφα της αν έχουν τη ίδια… σκαψιά με του Σισέ. Τι άλλο θα δουν τα έρμα τα μάτια μας; Και τι σου κάνει το πρωινό ξελίγωμα. Γιατί της Ελένης δεν της έφτανε που κατέβασε τα δικά της παντελόνια, κατέβασε και του Φαίδωνα που είναι νεανικό κορμί. Ευτυχώς που σήμερα ήταν εκεί ο Φαίδων, διότι δεν θέλω να φανταστώ ότι πάνω στη φούρια, θα έβαζε ακόμη και τον Γκουντάρα!