3+3 ξένες σειρές έρχονται στο πράϊμ τάϊμ

11.04.2011
Πέτυχε το εγχείρημα του ΑΝΤ1 με το «Prime Series»... To κανάλι του Αμαρουσίου τόλμησε πριν από δύο χρόνια να εντάξει, για πρώτη φορά στην ιστορία του, τις ξένες σειρές στο καθημερινό βραδινό του πρόγραμμα και τελικά απ’ ό,τι αποδείχθηκε βγήκε κερδισμένος.

Πέτυχε το εγχείρημα του ΑΝΤ1 με το «Prime Series»... To κανάλι του Αμαρουσίου τόλμησε πριν από δύο χρόνια να εντάξει, για πρώτη φορά στην ιστορία του, τις ξένες σειρές στο καθημερινό βραδινό του πρόγραμμα και τελικά απ’ ό,τι αποδείχθηκε βγήκε κερδισμένος. Αποτέλεσμα; Οι αντεννικοί, δύο χρόνια μετά, είναι πανέτοιμοι να κλείσουν νέα τηλεοπτικά ραντεβού, με πολλές ξένες σειρές, οι οποίες είτε έρχονται στους δέκτες μας με νέους κύκλους επεισοδίων, είτε μας... συστήνονται για πρώτη φορά. Αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης έξι ακόμη σειρών, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να βγουν στον αέρα από τώρα μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού. Πάμε, όμως, να δούμε ποιες είναι οι σειρές που θα πάρουν την τηλεοπτική σκυτάλη στη ζώνη του «Prime Series»!

«True Blood»
Νέος κύκλος αίματος ξεκινά λίαν συντόμως στον ΑΝΤ1! Πολυβραβευμένο και μοναδικό στο είδος του, το «True blood» μας αποκάλυψε τον σκοτεινό κόσμο των βαμπίρ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Αυτός ο 3oς κύκλος της σειράς θα μας σοκάρει ακόμα περισσότερο, αφού στο «καστ» προστίθενται και λυκάνθρωποι! Ομως, ακόμα και μέσα στον απόλυτο τρόμο, ο έρωτας παραμένει ζωντανός. Το ίδιο και το χιούμορ… Στον μυστηριώδη και σέξι κόσμο του «True Bloοd», άνθρωποι και βαμπίρ συνεχίζουν να συνυπάρχουν και προσπαθούν να συνέλθουν από τις συγκλονιστικές εμπειρίες που έζησαν στους 2 πρώτους κύκλους. Μετά την εξαφάνιση του Μπιλ, η Σούκι αρχίζει να αναζητεί απεγνωσμένα το αγαπημένο της βαμπίρ. Η αναζήτηση αυτή θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια… Την ίδια ώρα όμως, η πόλη αντιμετωπίζει μια καινούργια απειλή, πολύ χειρότερη από όλες τις προηγούμενες: μια ομάδα λυκανθρώπων που γυρεύουν… «True blood»!

Παίζουν: Αννα Πάκουιν, Στίβεν Μόγερ, Ράιαν Κουάντεν, Σαμ Τράμελ, Ρουτίνα Γουέσλεϊ, Ντένις Ο’ Χέαρ, Τζο Μανγκανιέλο, Λόρεν Μπόουλς.

«Criminal Minds»
Για να πιάσεις έναν εγκληματία, πρέπει να σκέφτεσαι σαν εγκληματίας… Το «Criminal minds» αποδεικνύει ότι ο κανόνας αυτός ισχύει 100%! Ο 3ος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, θα μας βάλει και φέτος στο μυαλό των πιο επικίνδυνων κακοποιών… Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα για τους ήρωες του «Criminal minds». Η ανθρώπινη φύση είναι η ειδικότητά τους. Tα μέλη της BAU, της επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI, είναι άνθρωποι της εποχής μας, έξυπνοι, ευαίσθητοι και χιουμορίστες. Ομως, έχουν μια σπάνια ειδίκευση: να «διαβάζουν» τις σκέψεις ακόμα και των πιο μανιακών δολοφόνων! Επίκεντρο της δουλειάς τους δεν είναι το έγκλημα, αλλά ο εγκληματίας. Xρησιμοποιούν τις ξεχωριστές τους γνώσεις, για να σκιαγραφήσουν το ψυχολογικό προφίλ του δράστη και να τον εντοπίσουν προτού ξαναχτυπήσει. Η σειρά βασίζεται σε αληθινές υποθέσεις, ενώ συχνά γίνεται αναφορά στις μεθόδους γνωστών κατά συρροή δολοφόνων.

Παίζουν: Μάντι Πατίνκιν, Τόμας Γκίμπσον, Σίμαρ Μουρ, Εϊ Τζέι Κουκ, Τζο Μαντένια, Μάθιου Γκρέι Γκάμπλερ κ.ά.

«Prison Break»
Η μεγαλύτερη τηλεοπτική καταδίωξη πλησιάζει στο τέλος της… Οι «κυνηγημένοι» Μάικλ και Λίνκολν, αφού ξεφεύγουν από την εφιαλτική φυλακή του Παναμά, έχουν ένα μόνο πράγμα στο μυαλό τους: να πάρουν επιτέλους εκδίκηση για όλα αυτά που πέρασαν. Για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να μπουν στα άδυτα της Εταιρείας και να την καταστρέψουν. Αυτός θα είναι και ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσουν πραγματικά την ελευθερία τους. Ομως, η αποστολή αυτή αποδεικνύεται δυσκολότερη από οποιαδήποτε απόδραση.

Παίζουν: Γουέντγουορθ Μίλερ, Ντόμινικ Περσέλ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Πίτερ Στορμάρε, Μάικλ Ράπαπορτ, Ρόμπερτ Νέπερ, Γουίλιαμ Φίχτνερ.

«Entourage»
Ενας ζεν πρεμιέ καταφθάνει στο Χόλιγουντ μαζί με την ανεκδιήγητη κουστωδία του και καταφέρνουν να κάνουν άνω - κάτω τον κόσμο της σοουμπίζ! Πρόκειται για μία σειρά η οποία είναι βραβευμένη με 4 ΕΜΜΥ και μία Χρυσή Σφαίρα, και στην Αμερική διανύει, ήδη, τον 7ο κύκλο της μιας, και έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς φίλους. Η σειρά μας παρουσιάζει με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο τις προσπάθειες του Νεοϋορκέζου Βίνσεντ Τσέις να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Την κουστωδία του αποτελούν ο μάνατζέρ του, ο κολλητός του κι ο ετεροθαλής αδελφός του. Ολοι μαζί βάζουν τα δυνατά τους για να διεισδύσει ο Βίνσεντ στον λαμπερό κόσμο του θεάματος και να κάνει τις σωστές επιλογές, προκειμένου να γίνει διάσημος.

Παίζουν: Αντριαν Γκρενιέρ, Κέβιν Κόνολι, Τζέρι Φεράρα, Κέβιν Ντίλον.

«The Pacific»
Τα πιο μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της διάσημης και πολυαναμενόμενης πολεμικής μίνι σειράς
«The pacific». Μία σειρά, η οποία αξίζει να αναφέρουμε πως κέρδισε φέτος 8 βραβεία ΕΜΜΥ, ανάμεσά τους και το ΕΜΜΥ καλύτερης μίνι σειράς. Πρόκειται για μια αναπαράσταση των εμπειριών τριών Αμερικανών πεζοναυτών που πολέμησαν ενάντια στους Ιάπωνες στις ακτές του Ειρηνικού, κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο φακός ακολουθεί τους άνδρες και τις ομάδες τους από την πρώτη τους μάχη με τους Ιάπωνες στο Guadalcanal, μετά στα δάση του ακρωτηρίου Gloucester και τα οχυρά Peleliu, μέχρι το νησί Iwo και τη θριαμβευτική επιστροφή τους στην πατρίδα.

Παίζουν: Τζόζεφ Μάτζελο, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ, Τζον Σέντα, Αστον Χολμς, Κρις Μίλιγκαν.

«Brothers and sisters»
Μία από τις πιο δημοφιλείς κοινωνικές σειρές της πρόσφατης αμερικανικής παραγωγής, το «Brothers and sisters» παρακολουθεί την ταραχώδη ζωή των μελών της ξεχωριστής οικογένειας Γουόκερ. Πέντε ενήλικα αδέλφια ζουν στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, ενώ σημείο αναφοράς τους είναι
η πληθωρική αφοσιωμένη μητέρα τους Νόρα, την οποία σημειωτέον υποδύεται η βραβευμένη με 2 Οσκαρ Σάλι Φιλντ. Ερωτες, διαζύγια, απιστίες, εξαρτήσεις, ακόμη και ο πόλεμος έχουν δοκιμάσει τη ζωή των Γουόκερ κι έχουν σπρώξει τον καθένα τους στα άκρα. Αλλά η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο παραμένει ένας ακλόνητος συνδετικός κρίκος.

Παίζουν: Σάλι Φιλντ, Μπαλτάζαρ Γκέτι, Καλίστα Φλόκχαρτ, Ρέιτσελ Γκρίφιθς, Ρον Ρίφκιν, Μάθιου Ρις, Ντέιβ Αναμπλ, Ρομπ Λόου.