Λάτσιος: "Δεν θα πάω στην Ελένη"!

12.04.2011
Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο να πηγαίνει καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη με την ιδιότητα του κριτή στο Dancing with the stars. Μάλιστα, υποστήριζαν ότι η τηλεοπτική συνάντηση του πρώην ζεύγους θα γίνει μέσα στον Απρίλιο.

Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο να πηγαίνει καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη με την ιδιότητα του κριτή στο Dancing with the stars. Μάλιστα, υποστήριζαν ότι η τηλεοπτική συνάντηση του πρώην ζεύγους θα γίνει μέσα στον Απρίλιο. Αλλά, τελικά, θα περιμένουμε ποοολύ ή καλύτερα θα πρέπει να ξεχάσουμε τούτη τη συνάντηση κορυφής, αφού δεν υπάρχει καμία περίπτωση Λάτσιος και Μενεγάκη να μας προσφέρουν τις μεγαλύτερες στιγμές της τηλεοπτικής ιστορίας.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος στο «Όλα 11» κι εκεί διέψευσε τα δημοσιεύματα. «Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα, ούτε έχω κάνει τέτοια κουβέντα με την Ελένη» υποστήριξε ο Λάτσιος και με το ξερό «όχι, δεν πρόκειται να πάω» μας έκανε την καρδιά περιβόλι.

Τους ισχυρισμούς του ήρθε να επιβεβαιώσει το επόμενο πρωί η πρώην, υποστηρίζοντας κι εκείνη ότι δεν έγινε ποτέ πρόσκληση στον Λάτσιο να πάει καλεσμένος στον «Καφέ». «Είχε τεθεί ποτέ τέτοιο πράγμα» αναρωτήθηκε μες στην απορία η Ελένη, η οποία συμπλήρωσε ότι ο πρώην δεν είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της τον παλιό καλό καιρό που ήταν ζευγάρι, θα πάει τώρα; Έλα μου ντε.