Μανωλίδου: Με φαγοπότι έδωσε το... χρίσμα στην Μπεκατώρου!

13.04.2011
Μέχρι στιγμής, το Mega δεν έχει στείλει δελτίο Τύπου, όπου επίσημα θα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Μαρία Μπεκατώρου για το Master chef junior. Αλλά πια δεν χρειάζεται να το κάνει, αφού φρόντισε για το κανάλι η Ευγενία Μανωλίδου

Μέχρι στιγμής, το Mega δεν έχει στείλει δελτίο Τύπου, όπου επίσημα θα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Μαρία Μπεκατώρου για το Master chef junior. Αλλά πια δεν χρειάζεται να το κάνει, αφού φρόντισε για το κανάλι η Ευγενία Μανωλίδου! Ήταν να μην μάθει η εν λόγω το Twitter. Άπαξ και το έμαθε, δεν περνάει στιγμή μέσα στη μέρα (κάθε μέρα) που να μην ενημερώνει τους «φίλους» της σε αυτό τι κάνει.

Το ίδιο έπραξε και το βράδυ της Τρίτης, όπου η Ευγενία φρόντισε να μας ενημερώσει ότι βρέθηκε στο «Βαρούλκο», του Λευτέρη Λαζάρου μαζί με την υπόλοιπη παλιοπαρέα του Master chef, Δημήτρη Σκαρμούτσο και Γιάννη Λουκάκο. Κι αν με μία πρώτη ματιά, μάς κάνει σαν ένα reunion παλιόφιλων και παλιοσυνεργατών, στην πραγματικότητα το λες και δείπνο για το... χρίσμα!

Ποιο χρίσμα; Στην παρέα, όπως μας ενημέρωσε πάντα το «γραφείο Τύπου», Ευγενία Μανωλίδου ήτο και η Μαρία Μπεκατώρου! Μάλιστα, χαρακτήρισε τη... διάδοχο ως «κορίτσι θαύμα» δίνοντας της τις ευλογίες για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει! Φαντάζομαι, ότι η Μπεκατώρου από το βράδυ της Τρίτης θα κοιμάται με μεγάλη ανακούφιση, διότι δεν είναι και λίγο να παίρνεις τις ευχές της «παλιάς».

Α, να μην ξεχάσουμε. «Χρίσμα διαδοχής» χωρίς φαΐ δεν πάει, με την παρέα να το ρίχνει έξω, παραγγέλνοντας σχεδόν όλο τον κατάλογο του μαγαζιού. Αν κρίνουμε από αυτά που έγραψε ότι έφαγε η Μανωλίδου. Γιατί ναι, η Ευγενία έχει το ρεπορτάζ μέσα της και όπως πολλοί ρεπόρτερ μάς ενημερώνουν τι περιλαμβάνει το μενού σε συναντήσεις κορυφής, το ίδιο έκανε και αυτή. Καβούρι με αφρό, λαβράκι καρπάτσιο, λιθρίνι με κρούστα ψωμιού, καλαμάρι με σως πάπρικας.