Τα δάκρυα της Ελένης στην εκπομπή της

03.11.2011
Μία έντονα συγκινησιακή στιγμή έζησε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγακη το μεσημέρι της Τετάρτης, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Αφορμή στάθηκε η ιστορία της καλεσμένης της, Πέρσας Τζεφεράκου

Μία έντονα συγκινησιακή στιγμή έζησε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγακη το μεσημέρι της Τετάρτης, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Αφορμή στάθηκε η ιστορία της καλεσμένης της, Πέρσας Τζεφεράκου, της μητέρας που ύστερα από 21 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, κατάφερε να αποκτήσει δίδυμα!

Η Ελένη όση ώρα έπαιρνε συνέντευξη από την καλεσμένη της ήταν συγκινημένη,α φού είναι γνωστή η ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν παιδιά. Εξάλλου κι άλλες φορές την εόχυμε δει μέσα από την εκπομπή της να συγκινείται με θέματα για παιδιά. Ωστόσο, εκεί που δεν άντεξε και δάκρυσε ήταν τη στιγμή που η καλεσμένη της περιέγραψε τη στιγμή που της ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια με την ευκαιρία αποκάλυψε ποιος ήταν ο δικός της φόβος στη διάρκεια κάθε εγκυμοσύνης της. «Πολλές φορές έλεγα “τι κάνει, είναι ακόμα εκεί;” Μέχρι να το γεννήσω και να το πάρω στα χέρια μου η αγωνία δε σταματούσε ποτέ!» είπε χαρακτηριστικά.