Πάει, το Dancing την «πάγωσε» την Γερμανού!

09.11.2011
Μπορεί στην πρεμιέρα του Dancing on ice οι «σταρ» να τα κατάφεραν και να έμειναν όρθιοι στο παγοδρόμιο, όμως μία άλλη έπεσε «θύμα» του show. Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία έφαγε «πάγωμα» χειρότερο

Μπορεί στην πρεμιέρα του Dancing on ice οι «σταρ» να τα κατάφεραν και να έμειναν όρθιοι στο παγοδρόμιο, όμως μία άλλη έπεσε «θύμα» του show. Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία έφαγε «πάγωμα» χειρότερο κι από αυτό του.. παγοδρομίου. Το ταλαίπωρο Chart show της παρουσιάστριας, που πλέον δικαίως ανακηρύσσεται σε... φάντασμα της ελληνικής τιβί, μπαίνει προς το παρόν στον... πάγο!

Στον Alpha, ελέω ανταγωνισμού αποφάσισαν να «παγώσουν» το show της Γερμανού, αφού τις Κυριακές τα βράδια με το Dancing on ice απέναντι, είχαν χαμένο από χέρι το παιγνίδι της τηλεθέασης. Έτσι, από τις 20 Νοεμβρίου, όπως διαβάζουμε στην Espresso θα αρχίσουν να προβάλλουν για (μη με ρωτάς ποια φορά) σε επανάληψη παλαιότερα επεισόδια, ενώ τα δύο καινούργια που είχαν γυριστεί, ενδέχεται να προβληθούν τη νέα χρονιά, οπότε και θα έχει φύγει ο ανταγωνισμός απέναντι.

Κι ερωτώ: αφού δύο επεισόδια έχουν απομείνει, γιατί δεν τα δείχνουν, να ολοκληρωθεί ο κύκλος και να ησυχάσουμε τηλεθεατές και παρουσιάστρια; Και καλεσμένοι, που κάποιοι εξ αυτών όταν προβλήθηκαν ήταν νιοι κι ελεύθεροι και τώρα είναι... παντρεμένοι με παιδιά!