Απίστευτος καβγάς στης Μελέτη με την Δημητρίου!

09.11.2011
Πώς το είχε πει η Τατιάνα Στεφανίδου: «Κόλαση το Fame Story, Κόλαση». Ε λίγο έλειψε το αυτό να αναφωνήσει και η Ελεονώρα Μελέτη... «Κόλαση η Πρωινή Μελέτη, κόλαση». Μιλάμε το πρωί της Τετάρτης εξελίχθηκαν

Πώς το είχε πει η Τατιάνα Στεφανίδου: «Κόλαση το Fame Story, Κόλαση». Ε λίγο έλειψε το αυτό να αναφωνήσει και η Ελεονώρα Μελέτη... «Κόλαση η Πρωινή Μελέτη, κόλαση». Μιλάμε το πρωί της Τετάρτης εξελίχθηκαν τα απίστευτα σκηνικά στην εκπομπή με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου. Η αοιδός βγήκε φουντωμένη στο τηλέφωνο για να διορθώσει το θέμα που είχαν για την επανασύνδεση με τη μητέρα της.

Και ξέρεις, άμα η Άντζελα είναι φουντωμένη, δεν παίρνει χαμπάρι. Έτσι, άρχισε να κατηγορεί τον πανελίστα της Μελέτη, Γιώργο Κασπίρη ότι «έστησε» το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις της για την Άννα Βίσση. Ξέρεις, αυτές τις αξεπέραστες ατάκες: «Γιατί Άννα, γιατί» και «Έμεινα χαζή»! Η Δημητρίου κατηγόρησε τον πανελίστα ότι εκείνος την έβαλε να λέει για την Βίσση, ότι εκείνος την έβριζε και στο τέλος εκτέθηκε η ίδια: «Εσύ με έβαλες να κάθομαι να λέω για την Βίσση! Αν είχα κασετόφωνο και αυτά που έλεγες τα έλεγα στον αέρα θα έβλεπες τι θα γινόταν μετά»!

Χαμός. Η Μελέτη προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αφού ήταν η μόνη που η «Λαίδη» ήθελε να μιλάει μαζί της και κάπου εκεί μπαίνει στη μέση ο αρχισυντάκτης, Θέμης Μάλλης για να αποκαταστήσει τάξη και τιμή της εκπομπής. Μάλιστα, ζήτησε από την αοιδό την άλλη κιόλας μέρα να πάει στην εκπομπή και να δουν μαζί το αμοντάριστο υλικό. Απίστευτες σκηνές τι να λέμε τώρα.

Δες εδώ το βίντεο: