Πειρασμός: Παγιδεύονται Μπεχλούλ και Μπιχτέρ

10.11.2011
Η Μπιχτέρ εκπλήσσεται όταν βρίσκει τη Ντενίζ να προσεγγίζει τον άντρα της. Αν και δεν το ομολογεί αμέσως, αρχίζει να τη θεωρεί επικίνδυνη και ζητάει από τον Αντνάν εξηγήσεις. Η Μαντμαζέλ, ο Μπουλέντ και η Αρσέν

Η Μπιχτέρ εκπλήσσεται όταν βρίσκει τη Ντενίζ να προσεγγίζει τον άντρα της. Αν και δεν το ομολογεί αμέσως, αρχίζει να τη θεωρεί επικίνδυνη και ζητάει από τον Αντνάν εξηγήσεις. Η Μαντμαζέλ, ο Μπουλέντ και η Αρσέν πηγαίνουν για λίγες μέρες στο εξοχικό. Τότε η Νιχάλ βρίσκει ευκαιρία να περάσει χρόνο μόνη με τον πατερά της, αφήνοντας έτσι τη Μπιχτέρ και τον Mπεχλούλ μόνους στην έπαυλη. Οι δύο ερωτευμένοι αφήνονται, όταν όμως συνέρχονται αισθάνονται ενοχές, καθώς συνειδητοποιούν ότι ο κίνδυνος σταδιακά μεγαλώνει.

Ο Μπεχλούλ θέλει να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να πάει στο εξοχικό με την αρραβωνιαστικιά του, εξοργίζοντας έτσι τη Μπιχτέρ. Ο Χιλμί κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη δημοπρασία, το παιχνίδι όμως που του έχει στήσει ο Αντνάν, παίρνει μια απροσδόκητη μορφή. Στη διάρκεια του βραδινού η Πεϊκέρ ανακοινώνει κάτι που θα εκπλήξει τους πάντες, ιδιαίτερα τον Αντνάν, ενώ η Νιχάλ θα γίνει η αιτία για ένα απρόσμενο γεγονός.

Η Μαντμουαζέλ υποκινούμενη από τις υποψίες της, παρακολουθεί στενά τον Μπεχλούλ και τη Μπιχτέρ και τους παγιδεύει, αναγκάζοντας τους να ψάχνουν ένα σχέδιο για να την αποπροσανατολίσουν.