Το τούρκικο «κατατρόπωσε» Βίσση και... υπέροχα αγόρια!

10.11.2011
Με βομβαρδισμό από έκτακτα δελτία ειδήσεων, ελεώ των γνωστών πολιτικών εξελίξεων κύλησε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τα κανάλια. Οι εκπομπές βγήκαν κανονικά και με «αντίπαλο» τα έκτακτα δελτία, η prime time ζώνη

Με βομβαρδισμό από έκτακτα δελτία ειδήσεων, ελεώ των γνωστών πολιτικών εξελίξεων κύλησε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τα κανάλια. Οι εκπομπές βγήκαν κανονικά και με «αντίπαλο» τα έκτακτα δελτία, η prime time ζώνη «χύθηκε» στη μάχη. Μεγάλος νικητής της βραδιάς; Το Mega! Γιατί μπορεί Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς να μην μπορούν να βρουν πρωθυπουργό, όμως το Μεγάλο κανάλι έχει βρει τη συνταγή να «κυβερνάει» στη ζώνη αυτή.

Η «Ζωή της άλλης» για ακόμη μία μέρα άγγιζε την... αυτοδυναμία με 37% στο σύνολο και κάνοντας... πλάκα στο «Πλάκα κάνεις», που συγκέντρωσε μόλις 12,2%. Ωστόσο, το ενδιαφέρον το μεγάλο ήταν στην ώρα 22.00 – 23.00, όπου στη «μάχη» ρίχτηκαν το τούρκικο, η Άννα Βίσση και τα Fabulous αγόρια του ΑΝΤ1! Και μάντεψε: Το «Έρωτας και τιμωρία» συνέχισε δυναμικά και «κατατρόπωσε» τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα έκανε στο σύνολο 28,2%, το Fab5 τερμάτισε δεύτερο με 16%, ενώ η Βίσση συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις και αναρωτιέμαι: με τέτοια τηλεθέαση (10,8%) για πόσο θα... «θα έχει φωνή’; Οεο. Όσο για τους «Ράδιο Αρβύλα» σταθερή αξία στην ώρα τους έκαναν 33,2%.