Ωραίες κόντρες: Χειμωνέτος vs Κωστέτσου

15.11.2011
Μία νέα κόντρα δημιουργήθηκε στο Dancing on ice, αλλά δυστυχώς για την παραγωγή, είναι ανάμεσα σε πρώην και νυν συμμετέχοντα. Γιατί, αν ήταν ανάμεσα σε νυν συμμετέχοντες, επιτέλους θα είχαμε ένα ενδιαφέρον για το παιγνίδι

Μία νέα κόντρα δημιουργήθηκε στο Dancing on ice, αλλά δυστυχώς για την παραγωγή, είναι ανάμεσα σε πρώην και νυν συμμετέχοντα. Γιατί, αν ήταν ανάμεσα σε νυν συμμετέχοντες, επιτέλους θα είχαμε ένα ενδιαφέρον για το παιγνίδι και όλοι θα μέναμε ικανοποιημένοι. Πρωταγωνιστές σε αυτή την κόντρα είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Γιώργος Χειμωνέτος και η αρχή έγινε με τις δηλώσεις του «δημιουργού μόδας» για τους λόγους που αποχώρησε από το παιγνίδι.

Ο Βασίλειος, που λες, αποχώρησε γιατί δεν άντεχε άλλο τον...ανταγωνισμό. Ναι, ναι. Σου λέει... πρόκειται για φιλανθρωπικό show, οπότε το Dancing θα είναι κάτι σαν το... Στρουμφοχωριό (Λα λα λα) Έλα, όμως που δεν ήταν έτσι η πραγματικότητα και μόλις ο Κωστέτσος αντελήφθη πικρόχολα σχόλια και κυρίως ύποπτα βλέμματα καρφωμένα πάνω του, φρίκαρε και προτού η φρίκη έχει... τραγικά αποτελέσματα πάνω του, είπε να την κάνει νωρίς.

Έλα, όμως, που ο Χειμωνέτος έχει άλλη άποψη για την απόφαση του «δημιουργού μόδας» να αποχωρήσει από το show.«Ο Κώστας θα κέρδιζε και ο Βασίλειος θα έφευγε. Γι΄ αυτό και το έκανε ο Βασίλειος. Έτσι το είδαν όλοι, κι έτσι το είδαμε κι εμείς», είπε και... άκου χτυπάνε καμπάνες για εμάς, καμπάνες πολέμου και όχι χαράς. Πληροφορήθηκε, λοιπόν, ο Βασίλειος τα όσα λέει ο Χειμωνέτος και δεν το άφησε έτσι. «Αυτές είναι γελοίες και πικρόχολες δηλώσεις. Κρίμα...».

Κρίμα, κρίμα. Ειδικά, όταν απευθύνονται σε μία μεγάλη καρδιά, σε έναν τεράστιο φιλάνθρωπο, όπως ο Vassilios Κωστέτσος, ο οποίος (κράτα την ανάσα σου) αποκάλυψε επίσης ότι ακόμη ένας λόγος που αποχώρησε ήτο ο... Κώστας Φραγκολιάς «Ο Κώστας το έχει περισσότερο ανάγκη. Του αρέσει αυτό το πράγμα, θα είναι ωραίο να συνεχίσει να διαγωνιστεί. Δεν θα ήταν λογικό να συνεχίσω εγώ και να μη συνεχίσει ο Κώστας». Το έχει περισσότερη ανάγκη; Χμ. Αν είναι Φραγκολιάς παρεξηγείσαι ή όχι;;