Καγιά: «Ταβανόπροκες» για... Μπαλατσινού!

15.11.2011
Κι εκεί που δεν το περιμέναμε, τσουπ σκάει νέα κόντρα στο θαυμαστό κόσμο της showbiz και δε σου κρύβω ότι έχω μεγάλη αγωνία για να δω την εξέλιξή της. Γιατί, βλέπεις πρωταγωνίστριες (ναι ναι πρόκειται για γυναίκες)

Κι εκεί που δεν το περιμέναμε, τσουπ σκάει νέα κόντρα στο θαυμαστό κόσμο της showbiz και δε σου κρύβω ότι έχω μεγάλη αγωνία για να δω την εξέλιξή της. Γιατί, βλέπεις πρωταγωνίστριες (ναι ναι πρόκειται για γυναίκες) δεν είναι δυο τυχαίες, αλλά κοτζάμ Βίκυ Καγια και... Τζένη Μπαλατσινού, που για δύο χρόνια συνυπήρξαν στο Next top model!

Μιλάμε για μεγάλες στιγμές, ειδικά αν σκεφτείς το λόγο που «φούντωσε» την κόντρα κι έκανε εμάς να συγκλονιστούμε (λέμε και κάνα αστειάκι να περάσει η ώρα) από την απομυθοποίηση των χαμόγελων Colgate που μοίραζαν μεταξύ τους τα δύο πάλαι ποτέ μοντέλα. Κάτι «ταβανόπροκες» ναααα με το συμπάθιο πέταξε η Βίκυ στο Twitter και μπορεί να μην έδωσε όνομα και διεύθυνση του παραλήπτη, όμως, καταλάβαμε που πήγαινε...

«Πόσο δικτυωμένοι είναι μερικοί άνθρωποι… Βάζουν τους φίλους τους να γράφουν κολακευτικά άρθρα για το ανύπαρκτο ταλέντο τους… αυτά είναι». Ουπς. Καλέ τούτο ούτε εγώ δεν είχα σκεφτεί να το γράψω. Βέβαια, όσοι διάβασαν το tweet της Βίκυς, απόρησαν με το τι θέλει να πει η... ποιήτρια! Αλλά ας είναι καλά εκεί στο Made In Star, που μας άνοιξαν τα μάτια.

Η αιτία για το ξέσπασμα της Καγιά ήταν μία αποθεωτική κριτική για την Μπαλατσινού στο Βήμα της Κυριακής. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο συντάκτης έγραψε για την παρουσιάστρια του Dancing on ice: «ότι εκτός από ομορφιά διαθέτει και ένα στοιχείο το οποίο πλέον αποτελεί απολεσθέν τηλεοπτικό προϊόν: class, κοινώς ιδιαίτερη αισθητική». Κι άντε εδώ να το καταπιεί η Καγιά (να το καταπιούμε κι εμείς).

Λίγο παρακάτω, όμως, έρχεται το χτύπημα κάτω από τη ζώνη. «Τα συγκεκριμένα προσόντα της είχαν ήδη γίνει ευδιάκριτα στο Next Top Model. Σημαντικό το τεστ, καθώς το γεγονός ότι βγήκε σώα και αβλαβής από τη θητεία της σε συνύπαρξη με τη Βίκυ Καγιά θα μπορούσε να παραλληλιστεί με στρατιωτική θητεία στην Καμπούλ, την οποία υπηρέτησε και επέστρεψε άθικτη»! Σόκι και δέος. Το διάβασε η Καγιά και ήρθε κι έγινε έξαλλη. Κι άρχισε να εκτοξεύει τις ταβανόπροκές της.

Περιμένω με αγωνία απάντηση από... δικτυωμένους ανθρώπους με ανύπαρκτο ταλέντο. Γκντουπ!