Πώς η Φαίη «έστειλε» την Γερμανού

15.11.2011
Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για όλα. Από το αβέβαιο επαγγελματικό της μέλλον και την πιθανότητα να κοπεί το «Μες στην καλή χαρά» μέχρι τα προσωπικά της. Κι εκεί που η Ναταλία

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για όλα. Από το αβέβαιο επαγγελματικό της μέλλον και την πιθανότητα να κοπεί το «Μες στην καλή χαρά» μέχρι τα προσωπικά της. Κι εκεί που η Ναταλία μιλούσε με το ζεύγος, έρχεται στο κινητό της Φαίης Σκορδά μήνυμα από έναν Γρηγόρη, το οποίο «άναψε» φωτιές στην καλεσμένη.

"Το Ναταλάκι είναι κολλημένη με τους ανθρώπους της πίστας και όχι του θεάτρου κάτι ξέρω" έγραφε το μήνυμα και η Ναταλία τα ψιλό-έχασε. Και ξεκίνησε το μέτρημα για να δει κι αυτή αν ισχύει ότι έχει κόλλημα» με τους τραγουδιστές. Δεν θέλω αηδίες. Ούτε τα δάχτυλα του ενός χεριού δεν έφτασαν οι σχέσεις-πίστας, αφού το μέτρημα έβγαλε τρεις. «Θάνος Καλλίρης, Πέτρος Ίμβριος και Θάνος Τζάνης».

Εκεί, κάπως κόμπιασε η Ναταλία και μάλλον σκεφτόταν αν είχε ξεχάσει κάποιον. Και τσουπ πετάγεται η Φαίη και συμπληρώνει.. «Τον Ηλία»; Σαστίζει η Γερμανού. «Ηλίας;»... «Τον Βρεττό» απαντάει η Σκορδά και η καλεσμένη μένει... παγωτό. Γιατί όχι μόνο δεν περίμενε να ακούσει αυτό το όνομα, αλλά (κοίτα σύμπτωση τώρα) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή την ίδια μέρα. Ωστόσο, την αμηχανία διαδέχτηκε η πλάκα, με την Γερμανού να πειράζει τον Βρεττό.

Πάντως, στο τέλος της εκπομπής, οι δυο τους έκαναν ένα ντουέτο. Πολύ γλυκό, το ομολογώ. Μεταξύ μας, αλλά άντε μετά να πεις στην Φαίη ότι πέταξε... κοτσάνα!