Καβγάς Κωστόπουλου - Χριστοφόρου στο Dancing

21.11.2011
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θεωρεί ότι… σκότωσε την πάπια. Ο Πέτρος Κωστόπουλος θεώρησε ότι ο «σταρ» χόρεψε από… ολίγη πάπια. Η Έλενα Παπαρίζου σκέφτεται να κάνει τη… δίαιτα της πάπιας και η Τζένη Μπαλατσινού έκανε… την πάπια!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θεωρεί ότι… σκότωσε την πάπια. Ο Πέτρος Κωστόπουλος θεώρησε ότι ο «σταρ» χόρεψε από… ολίγη πάπια. Η Έλενα Παπαρίζου σκέφτεται να κάνει τη… δίαιτα της πάπιας και η Τζένη Μπαλατσινού έκανε… την πάπια! Κι όπως καταλαβαίνεις, όλα τα παραπάνω συνέβησαν στο Dancing on ice που το βράδυ της Κυριακής έγινε… της πάπιας!

Μιλάμε για τρελό σουξέ το πτηνό. Και τρελά νεύρα ο Χριστοφόρου , ο οποίος μία που είδε την χαμηλή βαθμολογία και μία που του γυάλισε το μάτι. Πού κολλάει η πάπια σε όλα αυτά; Στο τρίτο live οι παίκτες έπρεπε να χορέψουν τη φιγούρα «shoot the duck» και ο αοιδός θεώρησε ότι τα κατάφερε και την… πυροβόλησε. Η επιτροπή είχε αντίθετη άποψη και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.

Κουβέντα με την κουβέντα δεν άργησε να έρθει το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για ένα περίεργο κλίμα στο show και μία νευρικότητα που επικράτησε όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μπαλατσινού στο σημείο αυτό (άθελα ή ηθελημένα) έκανε την… πάπια και μήτε που μπήκε στον κόπο να ρωτήσει τι εννοεί ο παίκτης κι αν έχει κάτι να καταγγείλει. Όχι τίποτε άλλο, να λυθεί και η απορία μας.

Η στάση του Χριστοφόρου εκνεύρισε τον Κωστόπουλο και κάπου εδώ στήθηκε ο καβγάς ανάμεσα τους, όταν ο κριτής του είπε ότι ζητάει ψήφο. Εκείνος έξαλλος είπε ότι δεν το κάνει, ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είναι από την Κύπρο. Ο Κωστόπουλος είπε ότι τα ξέρει τα… κυπριακά. Ο Χριστοφόρου ζήτησε το λόγο και για να μη στα πολυλογώ, μύλος αγαπημένε μου. Για να καταλάβεις, όμως, πόσο έξαλλος ήτο ο Χριστοφόρου από την κριτική που άκουσε, αποκάλεσε την Παπαρίζου «κυρία».

Μύλος λέμε. Για την ιστορία, πάντως, ο Χριστοφόρου πέρασε για το επόμενο Live. Τελικά, έκανε καλή δουλίτσα ο καβγάς. Όχι, αηδίες.