Καβγάδες και τούμπες «ξεπάγωσαν» το Dancing

21.11.2011
Αυτό δεν είναι φιλανθρωπικό show, αλλά... φιλανθρωπικός τηλέ-μαραθώνιος, αφού το τρίτο live κράτησε (πάρε ανάσα) τέσσερις ώρες και δεκαπέντε λεπτά! Πάλι καλά που το χθεσινό του μενού περιείχε ίντριγκες, καβγάδες

Αυτό δεν είναι φιλανθρωπικό show, αλλά... φιλανθρωπικός τηλέ-μαραθώνιος, αφού το τρίτο live του Dancing on ice, κράτησε (πάρε ανάσα) τέσσερις ώρες και δεκαπέντε λεπτά! Πάλι καλά που το χθεσινό του μενού περιείχε ίντριγκες, καβγάδες, νέα είσοδο, τούμπες και μία αποχώρηση – έκπληξη και κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, διότι άντε να την παλέψει ο τηλεθεατής τέσσερις ώρες. Και ας είναι καλά όλα τα παραπάνω, τα οποία έφεραν το show του ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση με 26,9%.

Αν και στην αρχή ξεκίνησε πολύ χλιαρά κάνοντας νούμερα κάτω από το 20%, ενώ έκπληξη είναι το υψηλό ποσοστό που σημείωσε προς το τέλος που έφθασε το 37,1%. Όσο για τον ανταγωνισμό; Η ταινία "The international" στο MEGA έκανε 18,5%, οι "Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες" του STAR 13,5% και το "Chartshow" (παίχτηκε για ακόμη μία φορά σε επανάληψη) 13,6%.