Ελένη: «Εισβολή» - έκπληξη στον Λάκη!

23.11.2011
«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις, πιάστηνε». Και ειδικά τώρα τον καιρό της κρίσης, ο, τι παραπάνω ξέρουμε, καλό είναι. Έτσι και με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά από χρόνια είπε να ξαναθυμηθεί την υποκριτική τέχνη.

«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις, πιάστηνε». Και ειδικά τώρα τον καιρό της κρίσης, ο, τι παραπάνω ξέρουμε, καλό είναι. Έτσι και με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά από χρόνια είπε να ξαναθυμηθεί την υποκριτική τέχνη. Μην ξεχνάς ότι στις αρχές της δεκαετίας του 90 πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Κώστα Καρρά, στο «Πάτερ Ημών». Και ας είναι καλά ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε την ιδέα η Ελένη να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

Τότε, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει ανοιχτή σε κάθε πρόταση, αφού είναι ελεύθερη τα βράδια της. Και φαίνεται ότι το άκουσε ο Λάκης Λαζόπουλος και της έκανε την πρόταση για μία σπέσιαλ γκεστ εμφάνιση στο «Τσαντίρι» το βράδυ της Τρίτης. Ω ναι. Η Ελένη «εισέβαλε» στη σκηνή και η εμφάνιση της στο σκετς με τον «Μήτσο» και την «Ελένη» ήτο απολαυστική. Και πολύ αστεία.

Η Μενεγάκη υποδυόταν τον εαυτό της, όπου η ίδια επισκέφτηκε το σπίτι του ζεύγους για να κάνει μία έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων και πόσο την έχει επηρεάσει η κρίση. Τα σεξουαλικά υπονοούμενα έδιναν κι έπαιρναν, με την Ελενη απολαυστική στο ρόλο της. Ακόμη και όταν ξέφευγε από το κείμενο, πάλι είχε γέλιο, όπως η στιχομυθία της με τον Λάκη, όταν η παρουσιάστρια σχολίασε ότι δεν κάνει για τέτοιες έρευνες.

Ο Λαζόπουλος της απάντησε: «Μην το λες» για να πει εκείνη: «Άλλο τι φαίνεται…». Η εμφάνιση της κράτησε περίπου δέκα λεπτά και είναι γεγονός ότι κοινό και τηλεθεατές την απολαύσαμε στο ρόλο αυτό. Τελικά, έχει… μεγάλη μύτη ο Ρήγας και θα πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά να προχωρήσουν την ιδέα της συνεργασίας.