Και ναι η Ναταλία βλέπει... Φαίη και όχι Σίσσυ!

23.11.2011
Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τις σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού με την Σίσσυ Χρηστίδου και τα νεύρα της τελευταίας με τη φιλενάδα της, επειδή εκείνη την προηγούμενη εβδομάδα προτίμησε να πάει καλεσμένη

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τις σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού με την Σίσσυ Χρηστίδου και τα νεύρα της τελευταίας με τη φιλενάδα της, επειδή εκείνη την προηγούμενη εβδομάδα προτίμησε να πάει καλεσμένη στους απέναντι, δηλαδή στο «Πρωινό mou». Και όχι μόνο αυτό, αλλά εκείνη τη μέρα η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκπομπές είχε εκτοξευθεί στα ύψη.

Τότε, κατά... σατανική σύμπτωση η Σίσσυ με ένα μήνυμα της στο Twitter είχε αφήσει υπονοούμενα για τη φιλία και όσοι το διάβασαν θεώρησα εύλογα ότι αναφέρεται στη Ναταλία και πώς είναι ενοχλημένη μαζί της. Το ίδιο θεώρησε και ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά η Χρηστίδου την επόμενη κιόλας μέρα διέψευσε ότι είναι τσαντισμένη με την Γερμανού. Αλλά δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει να είναι... χαλαρή με τη φιλενάδα, η οποία το πρωί της Τετάρτης έδειξε τη σαφή της προτίμηση στο πρωινού του Mega.

Ναι, ναι.... Το Ναταλάκι δεν βλέπει τη φίλη της Σίσσυ, αλλά την Φαίη, την οποία μάλιστα πήρε στο κινητό της όταν η εκπομπή ήταν στον «αέρα». Για τέτοιο φαν μιλάμε. Ο λόγος της κλήσης; Η Σκορδά είχε βρει ένα γατάκι και ζητούσε από όποιον τηλεθεατή ενδιαφερόταν να το πάρει κοντά του, να τηλεφωνήσει στην εκπομπή. Και μάντεψε: η Γερμανού ενδιαφέρθηκε να υιοθετήσει το συμπαθέστατο γατάκι, τηλεφωνώντας προσωπικά στην Φαίη και ζητώντας να το πάρει εκείνη.

«Παιδιά την γάτα την θέλει η Ναταλία Γερμανού! Ένα χειροκρότημα παρακαλώ», είπε η Φαίη και αποκάλυψε ότι η Ναταλία της υποσχέθηκε ότι δεν θα μαλώνει με το σκυλάκι της, αλλά και ότι θα την παίρνει μαζί της στο «Μες Στην Καλή Χαρά» φορώντας της κόκκινη κορδέλα! Έτσι, το γατάκι κατοχυρώθηκε στην... «παρουσιάστρια – τηλεθεάτρια» όπως χαρακτηριστικά την αποκάλεσε η Σκορδά. «Φανατική τηλεθεάτρια» θα συμπληρώναμε εμείς!