Μεγάλη πίκρα για το φινάλε του ριάλιτι της Βίσση

24.11.2011
Στο τέλος έφτασε το ριάλιτι της Άννας Βίσση, «Όσο έχω φωνή», αφού την Τετάρτη προβλήθηκε το φινάλε. Από συγκίνηση άλλο τίποτε, ενώ είχαμε και κάποιες τελευταίες αποκαλύψεις από την «Απόλυτη». Αν και τις περισσότερες

Στο τέλος έφτασε το ριάλιτι της Άννας Βίσση, «Όσο έχω φωνή», αφού την Τετάρτη προβλήθηκε το φινάλε. Από συγκίνηση άλλο τίποτε, ενώ είχαμε και κάποιες τελευταίες αποκαλύψεις από την «Απόλυτη». Αν και τις περισσότερες και τις καλύτερες αποκαλύψεις της έκανε στο πρώτο επεισόδιο.

Στο φινάλε, λοιπόν, η Βίσση ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου συνάντησε τον φίλο της, Ζαν Πολ Γκοτιέ και γνώρισε στην Αθήνα τον Σισέ, με τον οποίο έπαιξαν τένις. Και τώρα που είπα... Σίσε. Στην τελευταία συνέντευξη που πήραν στην σταρ, αποκάλυψε τι τύπος άνδρα της αρέσει. Γιατί στο πρώτο επεισόδιο μπορεί να αποκάλυψε με ποιους είχε σχέση, αλλά πώς τον θέλει τον άντρα δεν μας είχε πει. Και μεταξύ μας, ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στους πρώην της, συμπέρασμα δεν μπορούμε να βγάλουμε, αφού πρόκειται για μία... ετερόκλητη γκάμα. Άλλα αντί άλλων δηλαδή είναι ο ένας με τον άλλον.

Έτσι, η Βίσση μάς ενημέρωσε ότι "Δεν μπορεί να πει κανείς αυτοί οι άντρες μου αρέσουν. Έχω διαφορετικές προτιμήσεις κάθε φορά. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι έξυπνοι άντρες. Τώρα άμα είναι και σε συνδυασμό με ωραίο παρουσιαστικό, ακόμα καλύτερα. Αλλά δεν μπορώ ο άλλος να είναι βλάκας. Μου αρέσουν οι ακομπλεξάριστοι, οι εκκεντρικοί και στο μυαλό, τον τρόπο συμπεριφοράς, τον τρόπο ακόμα ντυσίματος". Και μήπως θέλεις παράδειγμα; Ο... Σισέ! Ουπς. Να μην πέσει αυτό στο αυτί της Τζουντ (σύζυγος Σισέ). Και κάπου εκεί, είδαμε την γνωριμία της με τον Γάλλο σταρ του ποδοσφαίρου.

Κι έρχεσαι τώρα εσύ να αναρωτηθείς: Συγκινήθηκε καθόλου το κοινό με τις τελευταίες αποκαλύψεις της «απόλυτης»; Σκέφτηκε να την τιμήσει στο φινάλε, μιας και τα προηγούμενα επεισόδια... βολόδερναν στη βάση της AGB; Όοοχι. Και για του λόγου το αληθές, το «Όσο έχω φωνή» ούτε καν την βάση δεν έπιασε, κάνοντας στο σύνολο μόλις 9,3%, ενώ στα νεανικά ίσα που την πέρασε με 10,2%