Ελένη: Έπεσε από το σκαμπό στον «αέρα»!

07.12.2011
Θες το κακό μάτι του κόσμου; Θες να είναι ήταν κακή η μέρα; Θες να είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κομμάτι... μαυρόγατα; Όπως και να έχει, από την αρχή φαινόταν το πράγμα και πού πήγαινε η δουλειά. Από τη μία και δέκα το μεσημέρι μέχρι τις 2 παρά

Θες το κακό μάτι του κόσμου; Θες να είναι ήταν κακή η μέρα; Θες να είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κομμάτι... μαυρόγατα; Όπως και να έχει, από την αρχή φαινόταν το πράγμα και πού πήγαινε η δουλειά. Από τη μία και δέκα το μεσημέρι μέχρι τις 2 παρά προσπαθούσαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να παίξουν βίντεο-αφιέρωμα στον Αρναούτογλου και όλο κάτι γινόταν και δεν το έπαιζαν.

Και όταν τα κατάφεραν η Ελένη με ανακούφιση αναφώνησε: «Δόξα τω Θεώ». Χα. Νόμιζε, διότι δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και στην προσπάθεια της να καθίσει στο σκαμπό, έπεσε! Όπως σου το γράφω. Κατάχαμα ή στο τσακ γλίτωσε τη «σαβούρα», αλλά δυστυχώς δεν το είδαμε, διότι ο σκηνοθέτης με το που είδε την Ελένη να πέφτει, άλλαξε πλάνο.

Για την αστραπιαία και μόνο αντίδραση του, νομίζω ότι η Μενεγάκη θα πρέπει να τον κάνει κορώνα στο κεφάλι της. Γιατί, αν δεν άλλαζε πλάνο, θα την βλέπαμε να πέφτει από το σκαμπό και να είχαμε ίδια αντίδραση με του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου. «Άουτς». Λες κι έπεφτε αυτός ένα πράγμα και από τον μορφασμό, καταλάβαμε ότι αυτό πόνεσε. Αλλά η Ελένη απτόητη σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά.