Μεγάλη πρωτιά για ΣκορδαΛιάγκα: Ανεβαίνει, η διαφορά ανεβαίνει....

08.12.2011
Όλο και ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο πρωινά της ζώνης. Όλο και αυξάνουν τη διαφορά Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας από τους δεύτερους και λαχανιασμένους Σίσσυ Χρηστίδου – Χρήστος Φερεντίνο.

Όλο και ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο πρωινά της ζώνης. Όλο και αυξάνουν τη διαφορά Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας από τους δεύτερους και λαχανιασμένους Σίσσυ Χρηστίδου – Χρήστο Φερεντίνο. Και δεν είναι μόνο οι 12 μονάδες που τους χώρισαν την Τετάρτη, είναι και τα υψηλά νούμερα που συγκεντρώνει σε καθημερινή πλέον βάση το «Πρωινό mou».

Μιλάμε το ζεύγος ζει μεγάλες... AGB στιγμές και τα «μηχανάκια» είχαν να δουλέψουν τόσο, από την «χρυσή» εποχή της Ελένης Μενεγάκη και της πρωινή ζώνης γενικότερα. Βέβαια, και το Πρωινό ΑΝΤ1 (για να μην το αδικούμε κιόλας) αν και βρίσκεται πίσω με μεγάλη διαφορά, σημειώνει υψηλές επιδόσεις, που πέρυσι τέτοιο καιρό, τέτοια νούμερα έκαναν οι πρωτοπόροι. Αλλά οι ισορροπίες και τα δεδομένα στην... πετσοκομμένη πρωινή ζώνη έχουν αλλάξει, με τον κόσμο φέτος να δείχνει μία σαφή προτίμηση σε αυτή.

Για του λόγου το αληθές, το «Πρωινό mou» την Τετάρτη έκανε στο σύνολο 34,5%, ενώ σάρωσε στα νεανικά κοινά με 37,7%!!! Το «Πρωινό ΑΝΤ1» έκανε 22,3%, ενώ στα νεανικά ζορίστηκαν και περιορίστηκαν στο 19,5%. Ωστόσο, ανεβασμένη ήταν η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έκανε 16,7% στο σύνολο, αλλά εκείνη την ώρα οι νέοι έβλεπαν... τους ΣκορδαΛιαγκέους κι έτσι περιορίστηκε στο 12,3%