Ζηλέψτε οι «μπακούρες»: η Κορομηλά έχει πάντα άντρα!

14.12.2011
Τώρα η Ρούλα η Κορομηλά για καλό βγήκε στην «Πρωινή Μελέτη»; Όχι πες μου. Η παρουσιάστρια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη εκπομπή με αφορμή την κουβέντα που είχε η Ελεονώρα Μελέτη με πανελατζή της για τον αστείο

Τώρα η Ρούλα η Κορομηλά για καλό βγήκε στην «Πρωινή Μελέτη»; Όχι πες μου. Η παρουσιάστρια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη εκπομπή με αφορμή την κουβέντα που είχε η Ελεονώρα Μελέτη με πανελατζή της για τον αστείο διάλογο εκείνου με την Κορομηλά. Μίλησαν για τα προσωπικά της Ρούλας, για μία «πρόταση γάμου» που της έγινε και μας άφησε αδιάφορους, αλλά στο τέλος το υπονοούμενο της ότι έχει σχέση αυτή την περίοδο το άφησε.

«Είναι λίγο δύσκολο να μου πάρουν τα αγόρια το μυαλό τώρα. Τα αγαπάμε τα αγόρια. Αλλά δεν έχει προκύψει κάτι που να μου πάρει το μυαλό. Ενδεχομένως, μπορεί» είπε η – τραβάτε με κι ας κλαίω – Ρούλα, με την Ελεονώρα να της εύχεται από τα βάθη της καρδιάς της να της συμβεί κάτι τέτοιο. Σνιφ, σνιφ....

«Δυο γάμους έχω κάνει, έχω βιώσει ωραίες καταστάσεις. Εγώ τώρα αν θα κάνω κάτι, δεν θα σκεφτώ καθόλου τον γάμο. Δεν με αφορά. Έχω συνηθίσει και λίγο μόνη μου. Όχι μόνη μου με όλη τη σημασία της λέξης» απάντησε η Ρούλα και στο σημείο αυτό έμπηξε μαχαίρι στην καρδιά των «μπακουριών». «Δυστυχώς, δεν έχω μείνει ποτέ άνευ σχέσης». Πςςς, ούτε η Αντζελίνα η Τζολί τέτοιο... traffic.

Καλά το «δυστυχώς» με αποτελείωσε. «Άρα και τώρα έχεις κάτι;» τη ρώτησε η Ελεονώρα για να πάρει την απάντηση – γρίφο της Ρούλας, που να μας συγχωράει, αλλά πρωινιάτικα άλλη όρεξη δεν είχαμε, να αναλύουμε τα λεγόμενα της. «Βεβαίως και μπορεί να έχω κάτι. Μπορεί να είχα κάτι, δεν ξέρετε. Αν είχα κάτι που μπορεί να μου είχε πάρει τα μυαλά, θα έβγαινα και κανονικά έξω. Δεν έχω κανέναν λόγο να “κρύψω”. Δεν είμαι από τα άτομα που κρύβουν. Απλά δεν βγαίνω να το διατυμπανίζω».