Σταμάτη σε Ουγγαρέζο: «Βγαίνεις με ο,τι πιο... αξιόλογο»!

15.12.2011
Μετά την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήρθε η σειρά του Δημήτρη Ουγγαρέζου να μπει με δόξες και τιμές στο κλαμπ εκείνων που έχουν πάρει από φόβο την Σάσα Σταμάτη. Η τελευταία κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της,

Μετά την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήρθε η σειρά του Δημήτρη Ουγγαρέζου να μπει με δόξες και τιμές στο κλαμπ εκείνων που έχουν πάρει από φόβο την Σάσα Σταμάτη. Η τελευταία κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της, τρομοκρατεί κόσμο και μόνο αν... χασμουρηθεί, επανέρχεται η καρδιά τους στη θέση της. Γιατί, διαφορετικά τους λούζει κρύος ιδρώτας για το τι θα πει ο στόμας της.

Όπως καλή ώρα έγινε και το πρωί της Πέμπτης, όταν ο Ουγγαρέζος είπε να παρουσιάσει μία έρευνα σχετικά με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που έχουν πάει τα δύο φύλα. Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες ενώ δηλώνουν ότι έχουν πάει μόνο με τρεις άνδρες, στην πραγματικότητα έχουν πάει με 10, ενώ οι άντρες δηλώνουν ότι έχουν κάνει σεξ κατά μέσο όρο με 30 και αυτός είναι κατά προσέγγιση και ο πραγματικός αριθμός.

Και στο σημείο αυτό, άρχισαν να σχολιάζουν για τις γυναίκες με τον Λιάγκα να μη θεωρεί υπερβολικό τον αριθμό. Έλα, όμως, που ο Ουγγαρέζος δεν έχει την ίδια γνώμη και ο έρμος προσπάθησε να μας πει ότι αν η κοπέλα του τού έλεγε ότι έχει πάει με δέκα άντρες, εκείνος θα στράβωνε. Και στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο «σίφουνας» Σταμάτη, που με μία ατάκα της... πάγωσε το χαμόγελο του Ουγγαρέζου κι έκανε την Φαίη να πάει άρον άρον σε διαφημίσεις. «Εσύ ειδικά, έχεις πρόβλημα, που βγαίνεις με ο, τι πιο αξιόλογο....» του είπε και τον έστειλε.