DΟΙ: γλίτωσε η Πηλιχού - την έξοδο είδε ο Χριστοφόρου

19.12.2011
Τσάμπα τόση σκιά και μάσκαρα στο ματοτσίνορο! Τσάμπα τόσο πάθος που σπατάλησε για να χορέψει το "Κάνε με να μην Σ' αγαπησω" του Sakis!

Τσάμπα τόση σκιά και μάσκαρα στο ματοτσίνορο! Τσάμπα τόσο πάθος που σπατάλησε για να χορέψει το "Κάνε με να μην Σ' αγαπησω" του Sakis! Το κοινό μίλησε και η κριτική επιτροπή προσυπέγραψε την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου από το "Dancing on Ice".

Ο Κωνσταντίνος ήταν βέβαια τελευταίος στην κατάταξη των κριτών πριν την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού που όπως φαίνεται δεν τον στήριξαν φανατικά την Κυριακή αυτή.

Στη διαδικασία του skate off, τόσο η Ιωάννα όσο και ο Κωνσταντίνος χόρεψαν καλύτερα όπως τόνισαν σύσσωμοι οι τρεις κριτές αλλά τελικά μόνο η Έλενα Παπαρίζου ήταν εκείνη που ήθελε να παραμείνει ο Χριστοφόρου στο σόου, τη στιγμή που ο Αλέξης Κωστάλας και ο Πέτρος Κωστόπουλος προτίμησαν να παραμείνει στο "Dancing" η Ιωάννα Πηλιχού!

Για την ιστορία να πούμε πως το να χορεύει κανείς τραγούδια του Sakis, δεν έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα γουρλίδικο τόσο στο Dancing on Ice τώρα, όσο και στο Dancing with the stars παλιότερα. Η Ελεονώρα Μελέτη που θεωρούνταν φαβορί του "DWTS 2" αποχώρισε χορεύοντας το "Εμένα Θες" και έχοντας δεχτεί ευχές για καλή επιτυχία από τον ίδιο το Σάκη.

Στο σόου του πάγου συνεχίζει κανονικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Saya, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Κώστας Φραγκολιάς και η η Ιωάννα Πηλιχού.

Κ.Π