Έξαλλη η Μελέτη με Περρή: «Ε, όχι και ηλίθια»!

20.12.2011
Στην κράνα τα πήρε η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαγγέλη Περρή και πουρνό, πουρνό μέσα από την «Πρωινή Μελέτη» το girl ξεκαθάρισε: «...κάποια πράγματα τα ξέρουμε, δεν είμαστε ηλίθιοι"! Τι είπε, όμως ο Περρής

Στην κράνα τα πήρε η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαγγέλη Περρή και πουρνό, πουρνό μέσα από την «Πρωινή Μελέτη» το girl ξεκαθάρισε: «...κάποια πράγματα τα ξέρουμε, δεν είμαστε ηλίθιοι"! Τι είπε, όμως ο Περρής κι έκανε έξαλλη την Ελεονώρα (όχι ότι θέλει και πολύ); Έπαιξε στο «Όλα 12» ένα βίντεο με την Μελέτη και την εκδοχή για το πότε έγινε η Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Τη μέρα εκείνη ήταν Τρίτη και 13 και η παρουσιάστρια σχολίασε πώς η μέρα αυτή θεωρείται στην Ελλάδα γρουσούζικη επειδή «Τρίτη και 13» έγινε η Άλωση. Από το ακουστικό της εξήγησαν ότι η Άλωση έγινε στις 29 Μαϊου και κάπου εκεί λύθηκε το θέμα. Ο Περρής έπαιξε την επίμαχη σκηνή στο «Όλα 12» και η Μελέτη έγινε έξαλλη, διότι σου λέει την παρουσιάζει ως… άσχετη και ανιστόρητη!

Πτυχία και πέντε ξένες γλώσσες έχει και θα την βγάλουν άσχετη; Έτσι, πουρνό πουρνό πήρε το Ipad (γιατί την έχουμε την τεχνολογία) βρήκε την "Α΄ Άλωση της Κωνσταντινούπολης" που έγινε της Τρίτη 13 Απριλίου του 1204 και απάντησε στον Περρή. "Θέλω να πω στον κ. Βαγγέλη Περρή... χιούμορ - χιούμορ, πλάκα - πλάκα, αλλά κάποια πράγματα τα ξέρουμε! Ηλίθιοι δεν είμαστε"! Όχι που θα τον άφηνε έτσι.

Αλλά για τη μεγάλη αποκάλυψη που είχαν κάνει στην εκπομπή της για τον «γάμο»του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Ζέτα Μακρυπούλια, που τελικά αποδείχτηκε ότι παντρεύεται ο ξάδελφος του αοιδού, αν κι ενοχλήθηκε η Μελέτη με το βίντεο, προτίμησε να μην απαντήσει. Δεν θα το έχει στο… Ipad μάλλον.