Ο μαρτυριάρης Λιάγκας εξηγεί πώς γνωρίστηκαν Αρναούτογλου-Κοτοβός

22.12.2011
Και επειδή ο έρωτας του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νικόλ Κοτοβός, έχει σκάσει σαν βόμβα στα αυτάκια μας

Και επειδή ο έρωτας του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νικόλ Κοτοβός, έχει σκάσει σαν βόμβα στα αυτάκια μας και έχουμε όλοι ενθουσιαστεί , το θέμα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Γιώργο Λιάγκα που έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη στο "Πρωινό mou".

H Φαίη Σκορδά όμως από την άλλη είχε τις ενστάσεις στην αποκάλυψη που ετοιμάζονταν να κάνει ο σύζυγος της έκανε την επέμβαση της: "Γιώργο δεν θα το πεις!", είπε η Φαίη και ο Γιώργος το επιχειρηματολόγησε: "Επειδή είμαι ο μόνος που κάνει ρεπορτάζ από τους πέντε, είμαι ο μόνος που ξέρω στην Ελλάδα πώς γνωρίστηκαν. Εγώ προκαλώ! Ξέρετε; Άμα λέω κάτι ότι το ξέρω, το ξέρω! Κάνω ρεπορτάζ. Η Φαίη το ξέρει", είπε ο Λιάγκας και δεν τον σταματούσε πλέον τίποτα.

Ο Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι έχει σχέση με το κορίτσι εδώ και 1,5 μήνα αν και γνωρίστηκαν πριν ένα χρόνο! Πώς γνωρίστηκαν όμως; "Πριν από ενάμισι μήνα ξέρετε τι έγινε; Γρηγόρη, συγγνώμη, θα το πω. Ο Γρηγόρης δεν ξέρει ότι το ξέρω. Λοιπόν… τρώει ο Γρηγόρης στο εστιατόριο του σεφ Πέσκια που βρίσκεται δίπλα από το μαγαζί της Νικόλ.

Έχει παραγγείλει καινούριο εξοπλισμό η Νικόλ, για να της πάνε τα έπιπλα στο μαγαζί. Έχει σταματήσει το φορτηγό κι επειδή έχει κλείσει την κυκλοφορία, τσακώνονται και ο φορτηγατζής θέλει να σηκωθεί να φύγει. Ο Γρηγόρης την έχει γνωρίσει όντως και του αρέσει.

Δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους όμως. Την πιάνει τη φάση ο Γρηγόρης και σηκώνεται από τον Πέσκια και πάει και μπαίνει ενδιάμεσος (στη Νικόλ και τον φορτηγατζή). Σταμάτησε την κυκλοφορία και βοήθησε να μεταφέρουν τα έπιπλα, λύνοντας έτσι το πρόβλημα. Κι έτσι η Κοτοβός θεώρησε και κατάλαβε πως ο Γρηγόρης είναι ένας μεγάλος τζέντλεμαν! Συγγνώμη που το είπα Γρηγόρη, αλλά νομίζω ότι σε τιμά", είπε ο Λιάγκας και μας έλυσε κάθε απορία!

Έτσι λοιπόν κάνει τα κονέ του ο Γρηγόρης μας! Μπράβο και ξανά μπράβο! Πραγματικός τζέντλεμαν!

Ελένη Αναστασάκη