Παπαρίζου: Έβαλε τα κλάματα στο Dancing

27.12.2011
Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν εκεί στοDancing on ice όταν σκέφτηκαν να βάλουν την Ιωάννα Πηλιχού να χορέψει το «I wanna go home for Christmas»; Μία που το άκουσε η Έλενα Παπαρίζου και μία που ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν εκεί στοDancing on ice όταν σκέφτηκαν να βάλουν την Ιωάννα Πηλιχού να χορέψει το «I wanna go home for Christmas»; Μία που το άκουσε η Έλενα Παπαρίζου και μία που ξέσπασε σε κλάματα. Και είναι αλήθεια, ότι τηλεθεατές αλλά και όσοι βρίσκονταν στο παγοδρόμιο, ένιωσαν περίεργα από την αντίδραση της. Ήταν τη στιγμή που ήρθε η σειρά της Παπαρίζου να κρίνει την Πηλιχού.

Φανερά συγκινημένη εξήγησε ότι θα ήθελε πολύ να ήταν στο σπίτι και στην οικογένεια της, που της λείπουν πολύ και μετά έστειλε μήνυμα στα σουηδικά στη μητέρα της. Και ξέσπασε σε κλάματα, με τον Αλέξη Κωστάλα σωστό τζέντλεμαν να την αγκαλιάζει τρυφερά και να της λέει ότι εδώ στο Dancing έχει πολλές αγκαλιές που την περιμένουν. Πρώτη και καλύτερη η δική του.

Πάντως, η συγκίνηση και το ξέσπασμα της Έλενας, μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού πριν δύο χρόνια, τα Χριστούγεννα είχε χάσει τον πατέρα της. Άρα η αγκαλιά του Κωστάλα ήταν… βάλσαμο.