Σκορδά: Θέλει να παίξει ξύλο με την Μελέτη!

29.12.2011
Να τα, να τα. Όλο μεγάλες αποκαλύψεις ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να παίξει ξύλο με την Ελεονώρα Μελέτη. Και τολμηρή η Φαίη! Αφορμή για να μας βγάλει... τα εσώψυχά της ήταν ένα βίντεο

Να τα, να τα. Όλο μεγάλες αποκαλύψεις ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να παίξει ξύλο με την Ελεονώρα Μελέτη. Και τολμηρή η Φαίη! Αφορμή για να μας βγάλει... τα εσώψυχά της ήταν ένα βίντεο με την Μαρία Μενούνος, η οποία μπήκε στο ρινγκ κι έπαιξε ξύλο.

Οι συνεργάτες της, λοιπόν, ρώτησαν την Φαίη αν θα ήθελε να παίξει συγκεκριμένα με κάποια ξύλο κι εκείνη επέλεξε την Μελέτη, αλλά όοοοχι ουδεμία κόντρα κρύβεται πίσω από την επιθυμία αυτή. Απλά, όπως εξήγησε η Σκορδά θεωρεί πως θα είχε «ενδιαφέρον και χιούμορ» Και άδικο δεν έχει. Βρε θα ρίχναμε πολύ γέλιο. Ειδικά, όταν φέραμε την εικόνα από το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Σε έχει! Σε έχει! Μια κουτουλιά είσαι! Θα φας μπουνιά στο ψωμοσάκουλο…» Μωρέ, κάνε συνεργάτες να δεις καλό. Θα το έλεγε αυτό ο διπλανός πάνελ της Μελέτη για την παρουσιάστρια του;;;; Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να υπερασπιστεί τη σύζυγό.

«Εγώ ξέρετε τι ξύλο τρώω σπίτι; είναι προπονημένη!» . Κάτι τέτοια λέει, και μετά του βγάζουν το όνομα!