Παπαβασιλείου: Μιλάει για τη συνάντηση της με τον Άστον Κούτσερ

30.12.2011
Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρώην σύζυγος της (απατημένης) Ντέμι Μουρ, Άστον Κούτσερ και ο «τυχεράκιας» έπεσε πάνω στην… βιτρίνα τη χώρα μας. Ο διάσημος ηθοποιός συναντήθηκε σε γνωστό κλαμπ της πόλης

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρώην σύζυγος της (απατημένης) Ντέμι Μουρ, Άστον Κούτσερ και ο «τυχεράκιας» έπεσε πάνω στην… βιτρίνα τη χώρα μας. Ο διάσημος ηθοποιός συναντήθηκε σε γνωστό κλαμπ της πόλης με την Έλενα Παπαβασιλείου και μία που ακούσαμε για τη… συνάντηση κορυφής και μία που το μυαλό μας πήρε… πονηρές στροφές. Γιατί συγγνώμη, κοτζάμ σέξι Έλενα συνάντησε το χολιγουντιανάκι. Αλλά η παρουσιάστρια έσπευσε να βάλει τα πράγματα (και το πονηρό μυαλό μας) στη θέση τους με τηλεφωνική της παρέμβαση στο «Πρωινό mou».

Λοιπόν, ούτε καν τη φλέρταρε, όπως ξεκαθάρισε. Μία απλή συνάντηση ήταν και (ακούς Ντέμι;) η Έλενα δεν έδειξε και μεγάλη συγκίνηση για την αφεντιά του. «Είναι όπως τον βλέπουμε στις ταινίες. Ίδιος. Δεν είναι σαν τους άλλους που τρομάζουμε να τους αναγνωρίσουμε από κοντά. Ψηλός, γοητευτικός, άνετος με την παρέα του, χόρευε και διασκέδαζε». Αλλά η ίδια δεν ξετρελάθηκε. «Δεν είναι κακός. Αλλά αν δεν ήταν μεγάλος σταρ στο Χόλιγουντ, δεν ξέρω πόσο πολύ θα τον κοιτούσαμε. Δεν είναι κακός πάντως». Έτσι, είναι. Γιατί εμείς στο Ελλάντα έχουμε γούστο.