Μενεγάκη: Θα έπαιρνε εσώρουχα δώρο στον Ματέο;

02.01.2012
Και σήμερα λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα γύρω από τα εσώρουχα και τα νούμερα στα σουτιέν. Γύρω από το θέμα του πιο ενισχυμένου ντεκολτέ στον κόσμο, η Ελένη

Και σήμερα λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα γύρω από τα εσώρουχα και τα νούμερα στα σουτιέν. Γύρω από το θέμα του πιο ενισχυμένου ντεκολτέ στον κόσμο, η Ελένη άκουγε με ενθουσιασμό για τις διάσημες σταρ του Χόλιγουντ όπως η Σάλμα Χάγιεκ, η Λίντσεϊ Λόχαν, η Πάμελα Άντερσον που διαθέτουν πλούσιο στήθος και η Ελενίτσα είπε ότι ακόμη και τώρα μπερδεύεται με αυτά τα νούμερα.

Όσο όμως για το δώρο η Ελένη είχε απορίες για το νούμερο για το cup αλλά και για το νούμερο της πλάτης. Και η Ελεντίσα όταν θέλει να πάρει ένα αντρικό δώρο και δεν ξέρει το νούμερο τι κάνει;

Λέει: "Είσαστε όλοι οι πωλητές εδώ;" , σίγουρα "Ναι" της απαντούν. "Μπορείτε εσείς να δοκιμάσετε αυτή τη μπλούζα;" λέει η Ελένη στους πωλητές ζητώντας τους να μπουν οι ίδιοι στα δοκιμαστήρια και σίγουρα κανείς δεν της λέει όχι.

Και όπως μας διαβεβαίωσε η Ελεντίσα αυτό μπορεί να το πει για μπουφάν, για μπλούζα αλλά για εσώρουχα ούτε κουβέντα. "Δε θα ψωνίσω τέτοιο δώρο", είπε με αυστηρό ύφος και καταλάβαμε ότι σωβρακάκι ο Ματέο δεν θα πάρει από το κορίτσι του με καμία δύναμη!

Ελένη Αναστασάκη