Τι γύρευε η Σάσα στο πλευρό του Λάτσιου;

05.01.2012
Να τα, να τα. Όλο εκπλήξεις ήταν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Γιάννη Λάτσιου με τον Αντώνη Κανάκη, οι οποίοι είπαν να τον περάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Sakis Ρουβάς. Κι αν νομίζεις εσύ ότι η μόνη

Να τα, να τα. Όλο εκπλήξεις ήταν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Γιάννη Λάτσιου με τον Αντώνη Κανάκη, οι οποίοι είπαν να τον περάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Sakis Ρουβάς. Κι αν νομίζεις εσύ ότι η μόνη και μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν το ντουέτο του Κανάκη με το «είδωλο» στη σκηνή, συγνώμη αλλά πέφτεις έξω.

Είχαμε και μία άλλη έκπληξη, που πολλοί την είδαν, αλλά μάλλον λίγοι την κατάλαβαν. Και ήταν η γυναίκα που βρέθηκε στην παρέα των δύο φίλων και δη στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου και όχι τούτη τη φορά, δεν υπάρχει... πονηρό υπονοούμενο. Εξάλλου, όπως ακούσαμε και στην «Πρωινή Μελέτη» αυτή την εποχή οι φήμες θέλουν τον Λάτσιο να είναι ένα βήμα πριν το φλερτ/έρωτα με την Έλενα Παπαρίζου.

Και για να μη σε κρατώ άλλο σε αγωνία, στην παρέα τους ήταν η Σάσα Σταμάτη του «Πρωινού mou». Και είναι να απορείς τι γύρευε η «αντίπαλος» στο πλευρό του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Να τα δει αυτά η... Κατερίνα Ζαρίφη και αν σκάσει από τα μεγαλεία της αντίπαλης πανελίστριας. Βέβαια, η φωτογραφίας της Σάσας δίπλα στον Λάτσιο δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την παρέα του «Πρωινού mou» που βρήκαν τη μοναδική ευκαιρία για να... πάρουν το αίμα τους πίσω από την Σάσα. Ειδικά, ο Λιάγκας που... ξεσάλωσε κανονικά με τα σχόλια του.