Ρώμας: Το πήρε αλλιώς εμπρός στην Ελένη

11.01.2012
Θυμάσαι που ο Χάρης Ρώμας, όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν πέταγε τις σποντίτσες του για την Ελένη Μενεγάκη; Θυμάσαι τις κακίες που είχε πει για εκείνη, όταν έγινε γνωστό ότι η Μενεγάκη πηγαίνει στη μεσημεριανή ζώνη και θα βρεθεί απέναντι στη νιοστή επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Θυμάσαι που ο Χάρης Ρώμας, όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν πέταγε τις σποντίτσες του για την Ελένη Μενεγάκη; Θυμάσαι τις κακίες που είχε πει για εκείνη, όταν έγινε γνωστό ότι η Μενεγάκη πηγαίνει στη μεσημεριανή ζώνη και θα βρεθεί απέναντι στη νιοστή επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τότε με... δόξες και τιμές είχε μπει στην παρέα εκείνων που «χτυπούσαν» την παρουσιάστρια; Αν τα θυμάσαι, να τα ξεχάσεις. Γιατί τίποτε από όλα αυτά δεν ίσχυε. Εμείς παρερμηνεύσαμε τα λόγια του, διότι ο Ρώμας ανέκαθεν είχε καλή σχέση κι εκτίμηση για το Λενιώ!!!

Ω ναι. Κι αν δεν τον πιστεύεις, έπρεπε να τον έβλεπες το μεσημέρι της Τρίτης, που πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της. Για να μην πω για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε εκείνη και τις σφιχταγκαλιές που του έδωσε. Ούτε την... Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε καλωσορίσει έτσι η παρουσιάστρια. Αλλά και ο Ρώμας, όμως, (και μεταξύ μας να μείνει αυτό) ήτο... σαν τη βρεγμένη γάτα. Και με την πρώτη ευκαιρία, αναφέρθηκε στην μεταξύ τους ιστορία, όπου μάζεψε όσα της είχε σούρει.

Στο σημείο, λοιπόν, που μιλούσαν για τις μακροχρόνιες φιλίες που έχει δημιουργήσει στο χώρο ο ηθοποιός, εκείνος απευθύνθηκε στη Λενιώ λέγοντας: «Με την Ελένη δεν υπήρξαμε ποτέ στενοί φίλοι, γιατί είναι υπερβολή αν το πεις. Είχαμε πάντα μια καλή σχέση, γνωριζόμαστε πολύ καιρό, υπήρξες πάντα άψογη οικοδέσποινα. Και λέω όλο αυτόν τον πρόλογο, επειδή έτυχε να παίξουν απέναντι η καινούρια ώρα της εκπομπής σου με τις επαναλήψεις μου και δημιουργήθηκε ένα θέμα, επί τούτου φυσικά, γιατί έτσι γίνεται στη showbiz πολύ συχνά όταν έχει να κάνει με πρόσωπα προβεβλημένα» και συνέχισε τον μονόλογο, αφού η Μενεγάκη απλά τον παρακολουθούσε. (Μεταξύ μας είχε και το ύφος... εξηγήσου κι απολογήσου)

Και συνέχισε το μάζεμα ο Ρώμας: « Δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιου είδους καταστάσεις και τις απεχθάνομαι γιατί αποκαλύπτουν το σαρκοβόρο της ανθρώπινης φύσης. Στην ερώτηση που μου έκαναν αν αισθάνομαι ότι έκλεισε ο κύκλος της Ελένης Μενεγάκη, η απάντηση μου ήταν ότι πρέπει να κλείνει ένας κύκλος ακριβώς για να ανοίξει ένας άλλος. Και το δημοσίευμα γράφει “έκλεισε ο κύκλος της Ελένης Μενεγάκη” και από αυτό και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο μπορεί να παραλλαχθεί κάτι που δεν είναι ζωντανή συνέντευξη και πως μπορεί να φέρει δυο ανθρώπους που συναντιούνται σε δύσκολη θέση. Αυτό ήθελα να πω Ελένη γιατί πραγματικά σε συμπαθώ πολύ». Η Ελένη έδειξε μία... ανακούφιση, ενώ κακώς όταν τελείωσε η συνέντευξη και ο Χάρης της είπε: «Σ’ αγαπώ Ελένη μου» δεν έπεσε το άσμα... «Είναι αλήθεια μια φορά πως με πίκρανες αλλά, η καρδιά μου χωράει πολλά. Έχει μάθει στη ζωή όλα να τα συγχωρεί και το τέλος να κάνει αρχή. Και ας παν στην ευχή τα παλιά»