Κανάκης - Μουστάκα: Φιλήθηκαν «ζωντανά» και δεν... ξεκόλλαγαν

17.01.2012
Για πολύ καιρό δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά ένα ντοκουμέντο που να αποδεικνύει τη σχέση τους, δεν είδαμε. Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και την Χριστίνα Μουστάκα, οι οποίοι καιρό μετά κι ενώ ξέρουμε

Για πολύ καιρό δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά ένα ντοκουμέντο που να αποδεικνύει τη σχέση τους, δεν είδαμε. Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και την Χριστίνα Μουστάκα, οι οποίοι καιρό μετά κι ενώ ξέρουμε ότι εκείνη είναι σε σχέση, μας έδωσαν αυτό που επιθυμούσαμε… φιλί, φιλί. Μόνο τα κουτάλια δεν χτυπήσαμε, όπως στους γάμους όταν στο δευτεριάτικο «Ράδιο Αρβύλα» έγινε το μπέρδεμα με τους δύο.

Η Μουστάκα μόλις το ρολόι έδειξε νταν 12 το βράδυ, έτρεξε μαλλιοκούβαρα να ευχηθεί στον Κανάκη για την ονομαστική του, αφού σήμερα είναι του Αγίου Αντωνίου. Έλα, όμως που το βραχιόλι της ήρθε και μπλέχτηκε στο μικρόφωνό του κι ένα το… σώσε στο στούντιο. Στο τσακ να χτυπούσαν και αυτοί κουτάλια. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει κιόλας» είπε ο Κανάκης και (ήταν η ιδέα μας;) μια δόση αμηχανίας την είχε.

Οι υπόλοιποι έσπευσαν να τους… ξεκολλήσουν, με την Μουστάκα ακάθεκτη να προλογίζει το θέμα της. Τελικά, ο Σερβετάς ωσάν άλλος… Ζούπερμαν τους απεγκλώβισε με τον Κανάκη να τον κράζει που του έκοψε την τύχη.