Η Πηλιχού νικήτρια του Dancing

23.01.2012
Εεεε, οοοο, το πήραμε, το πήραμε το παγοπέδιλοοοο! Άσχετο, αλλά η παραγωγή του Dancing on ice είναι κομμάτι σαδιστές. Έβλεπαν τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ιωάννα Πηλιχού να διακόπτουν το κλάμα

Εεεε, οοοο, το πήραμε, το πήραμε το παγοπέδιλοοοο! Άσχετο, αλλά η παραγωγή του Dancing on ice είναι κομμάτι σαδιστές. Έβλεπαν τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ιωάννα Πηλιχού να διακόπτουν το κλάμα για να χορέψουν στον πάγο κι αντί να επισπεύσουν τη διαδικασία και να της απαλλάξουν, πήγε 1 το βράδυ για να μάθουν ποια από τις δύο είναι η νικήτρια του show.

Για να καταλάβεις, όταν η Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσε ότι η Ιωάννα Πηλιχού σήκωσε την κούπα-παγοπέδιλο, η Αναστασοπούλου είχε… ξεμείνει από δάκρυ και παρόλο το ζόρισμα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη της κολλητής με κλάματα. Και η Πηλιχού, μη νομίζεις. Είχε πλαντάξει όλες τις προηγούμενες ώρες, που σήκωσε το παγοπέδιλο σχεδόν…στεγνή από δάκρυα.

Ας είναι. Το αποτέλεσμα θεωρείται πέρα για πέρα δίκαιο (ήμασταν και κομμάτι φαν της), ενώ η Ιωάννα και στον τελικό «τσίμπησε» again 18αρι, ήτοι τρία εξάρια από την κριτική επιτροπή. Όσο για τον τελικό; Άκρα του παγοδρομίου βαρεμάρα. Είχαμε και τις δύο κοπέλες που συνέχεια έκλαιγαν και τόνιζαν πόσο αγαπιούνται και ότι δεν τις νοιάζει ποια θα κερδίσει, πού πιο ξενερουά τελικό δεν θα μπορούσα να φανταστώ.