Πηλιχού: Γιόρτασε τη νίκη στο νοσοκομείο

24.01.2012
Προληπτική δεν είμαι, αλλά με το μπαρδόν όταν είσαι ολόκληρο βράδυ με το δάκρυ στο τσεπάκι, να κλαις, να νιαουρίζεις και γενικά όταν είσαι συνέχεια στο σνιφ, σνιφ και κλαψ κλαψ τι περιμένεις; Να σου πάει

Προληπτική δεν είμαι, αλλά με το μπαρδόν όταν είσαι ολόκληρο βράδυ με το δάκρυ στο τσεπάκι, να κλαις, να νιαουρίζεις και γενικά όταν είσαι συνέχεια στο σνιφ, σνιφ και κλαψ κλαψ τι περιμένεις; Να σου πάει καλά το υπόλοιπο; Ο λόγος για την Ιωάννα Πηλιχού, η οποία με τόσο κλάμα που έριξε στον τελικό του Dancing on ice, το... γρουσούζεψε το θέμα και μετά το τέλος του show, κατέληξε στο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, χτύπησε το χέρι της, απέκτησε και κάτι μελανιές, ενώ οι πόνοι όσο περνούσε η ώρα γίνονταν πιο έντονοι. Έτσι, με το που τελείωσε ο τελικός και σήκωσε το παγοπέδιλο, μάζεψε τα πράγματα της και πήγε σε ιδιωτική κλινική για να την δουν από κοντά και οι γιατροί, όπου και της έβαλαν το χέρι σε γύψο.

Και στην κλινική, μαζί με την κολλητή της (όχι δεν ήταν η... Πηνελόπη Αναστασοπούλου) γιόρτασε τη μεγάλη νίκη της. Σνιφ, σνιφ.