Ερωτικό γράμμα στην Φαίη. Έξαλλος, ο Λιάγκας!

24.01.2012
Σουξέ έχει η Φαίη Σκορδά και μάλιστα μεγάλο. Οι, δε, θαυμαστές της; Ασυγκράτητοι κι εκδηλωτικοί! Τι κι αν είναι παντρεμένη γυναίκα, μάνα ενός παιδιού; Τι κι αν ο σύζυγος στέκεται δίπλα της σωστός... Κέρβερο

Σουξέ έχει η Φαίη Σκορδά και μάλιστα μεγάλο. Οι, δε, θαυμαστές της; Ασυγκράτητοι κι εκδηλωτικοί! Τι κι αν είναι παντρεμένη γυναίκα, μάνα ενός παιδιού; Τι κι αν ο σύζυγος στέκεται δίπλα της σωστός... Κέρβερος, ένας... Διγενής Ακρίτας που τη φυλάει; Ένας θαυμαστής της Φαίης παρά ήταν τολμηρός, στέλνοντας της ερωτική επιστολή!!! Ω ναι. Και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας με το που ξεκίνησε το Πρωινό Mou. Ήθελε να πει ο άνθρωπος το δίκιο που πνίγει τον σύζυγο.

Στο ερωτικό γράμμα υπήρχε μία κάρτα με εξώφυλλο δυο ερωτευμένα αρκουδάκια, ενώ το μήνυμα έγραφε: «Εσύ κι εγώ για πάντα μαζί. Έτσι μωράκι μου;» Σκάνδαλο; Ο Λιάγκας, πάντως, έγινε έξαλλος. «Καλά, δεν ντρέπεσαι λίγο, παντρεμένη γυναίκα; Παιδιά ακούστε! Υποτίθεται ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα ο ένας από τον άλλον. Άνοιξα ένα γράμμα που είχε το όνομα “Σκορδά” απ’ έξω και έπιασα ερωτική επιστολή προς τη γυναίκα μου!» είπε γελώντας και περιέγραψε στους υπόλοιπους με λεπτομέρειες το περιεχόμενο της κάρτας.

Ποια ήταν η αντίδραση της Φαίης; «Μπορεί να το έστειλε παιδάκι». Αλλά όταν ο «Νέστωρ» (έχω μύτη εγώ) Λιάγκας τής αποκάλυψε πως υπήρχε και γράμμα από τον αποστολέα, ο οποίος την καλούσε να τον επισκεφτεί στην περιοχή που μένει, έπεσε... σιωπή! «Κι εσύ τι κάνεις; Καμαρώνεις;». Μπορείς να φανταστείς ποια έκανε την ερώτηση αυτή. Σάσα Σταμάτη βεβαίως, βεβαίως.

«Δεν καμαρώνω, αλλά τι να κάνω; Αυτό δεν είναι ντροπή. Ντροπή θα ήταν να το έστελνε η Σκορδά στον άλλον» είπε (κι εύγε του) ο παρουσιαστής. Και κάπου εδώ έρχεται η αντίδραση της Σκορδά, η οποία μέσα στον πανικό και τη φασαρία δε σκέφτηκε το εξής σοβαρό (και σκάνδαλο θα έλεγα εγώ).... ο σύζυγος ανοίγει την αλληλογραφία της! Για να μη θυμηθούμε ότι στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι διαβάζει και τα sms της.

«Καλά, εσύ τι κάνεις; Ανοίγεις την αλληλογραφία μου;» τον ρώτησε κι εκείνος απάντησε κλασικά, ανδρικά: «Ναι! Γιατί, έχεις να κρύψεις τίποτα από μένα;» Στο τέλος, πάντως, τα έχωσε και στον θαυμαστή, ο οποίος στέλνει ερωτικά γράμματα σε παντρεμένη γυναίκα.