Ο απίστευτος διάλογος Τσαπανίδου - Χριστιανόπουλου

26.01.2012
Μία δύσκολη στιγμή πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης η Πόπη Τσαπανίδου στον «αέρα» της εκπομπής της, την οποία αντιμετώπισε με μεγάλη μαεστρία. Η Πόπη είχε καλεσμένο τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο

Μία δύσκολη στιγμή πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης η Πόπη Τσαπανίδου στον «αέρα» της εκπομπής της, την οποία αντιμετώπισε με μεγάλη μαεστρία. Η Πόπη είχε καλεσμένο τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο και ο διάλογος μαζί του αποδείχθηκε όχι δύσκολος, αλλά... σοκαριστικός!

Ο ποιητής με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, πότε «έσφαζε» την Πόπη με το γάντι και πότε της έκανε άδικη και σκληρή επίθεση. Αλλά εκείνη, όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά χειρίστηκε άψογα την ιδιαίτερη συμπεριφορά του καλεσμένου της με το χαμόγελο αμηχανίας, μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Ορίστε και κάποιες από τις καλύτερες ατάκες του Χριστιανόπουλου στην Τσαπανίδου:

«Σας μιλώ όχι για την αξία σας, αλλά γιατί με ακούν κάποιοι. Γι’ αυτό σας μιλώ. Το καταλάβατε; Ε… από αυτή την άποψη επιτρέψτε μου να είμαι και λίγο παλαβούτσικος. Ας είναι. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε»

«Δεν πρόκειται να βρω τα στραβά της ελληνικής κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ότι με πολύ ζόρι σας ανέχομαι αυτή τη στιγμή και για λόγους ευγενείας δε σας έδιωξα. Ε… δε φτάνει αυτό;»

"Γιατί θέλετε να τα ξέρετε όλα; Να μάθετε να μη ρωτάτε! Όλα αυτά τα έχω γράψει εδώ και 30 χρόνια και έρχεστε εσείς και δεν ξέρετε τίποτε! Ούτε ακούσατε, ούτε διαβάσατε! Εγώ είμαι συνεπής, εσείς δεν είστε ενήμερη!",

«Δεν ξέρω αν τόσο εύκολα συγκινείστε. Αν πάλι όμως συγκινηθήκατε μπράβο σας. Ελπίζω να συγκινηθεί και ο αρχάγγελος του παραδείσου μαζί σας. Τόση πολλή συγκίνηση μου φαίνεται υπερβολική»

«Όλα καυλά»!!!! Αυτό το είπε όταν ολοκληρώθηκε... αναίμακτα η συνέντευξη