Γερμανού - Ρέμος: Πάει καταστράφηκε η φιλία τους!

13.02.2012
«Πίκρανες τον Αντώνη, τον Αντώνη τον πίκρανες πολύ» Και ναι, η Ναταλία Γερμανού πίκρανε ποοοολύ τον Αντώνη Ρέμο και (κρατήσου) η μακροχρόνια και δυνατή φιλία τους, πάει... καταστράφηκε. Και φταίχτρα είναι αποκλειστικά και μόνο το Ναταλάκι,

«Πίκρανες τον Αντώνη, τον Αντώνη τον πίκρανες πολύ» Και ναι, η Ναταλία Γερμανού πίκρανε ποοοολύ τον Αντώνη Ρέμο και (κρατήσου) η μακροχρόνια και δυνατή φιλία τους, πάει... καταστράφηκε. Και φταίχτρα είναι αποκλειστικά και μόνο το Ναταλάκι, το οποίο άθελα της μέσα από την εκπομπή της «φαρμάκωσε» το φιλαράκι της.

Για να καταλάβεις κι εσύ τι συνέβη: Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια του «Μες την Καλή Χαρά», όταν οι συνεργάτες της Ναταλίας έβαλαν το άσμα του Ρέμου «Ώρες Αγρύπνιας». Μέχρι εδώ το λες καλά, διότι η εν λόγω δεν θυμόταν το τραγούδι, ούτε καν το ρεφρέν. Σάμπως, το θυμόμαστε εμείς που είμαστε τρελά φαν του αοιδού;

Το ίδιο βράδυ, που λες, ο Ρέμος της τηλεφώνησε και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του. «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος που δεν βρήκες το τραγούδι! Γιατί αυτό το τραγούδι είναι της ζωής μου. Έχει στιγματίσει την καριέρα και τη ζωή μου. Δεν είναι δυνατόν να μη το βρήκες. Με πίκρανες πάρα πολύ. Η φιλία μας καταστράφηκε!»

Λόγια σκληρά που στεναχώρησαν και γονάτισαν την Γερμανού, η οποία μαθαίνουμε ότι φανερά μετανιωμένη, ζητούσε από τον φίλο της «συγνώμη». Και την δέχτηκε ο Ρέμος, αφού η αντίδραση και η «δυσαρέσκεια» του ήταν μία καλοστημένη πλάκα που έκανε με συνεργό τον Θέμη Γεωργαντά. Αλλά η Ναταλία «τσίμπησε» και προς στιγμή έπαθε πλάκα στην ιδέα και μόνο ότι η φιλία της με τον Αντώνη είχε... τιναχτεί στον αέρα!